DutchEnglishGerman

Camping

Een gezellige midi camping vlakbij Enkhuizen

De leukste familiecamping in Noord-Holland

In het hoogseizoen en de weekenden komen er veel families kamperen waardoor de camping  een gezellige familiecamping is, in het voor- en naseizoen zijn er meer 50+ ers op de camping. Er is veel speelgelegenheid voor kinderen. Ook wordt er in de meivakantie en het hoogseizoen regelmatig wat georganiseerd.

Er is plek voor iedereen, campers, caravans, tenten, fietsers... noem maar op!

Camping de Gouwe Stek heeft verschillende velden. Voor iedereen is er een plek naar behoefte. Wilt u liever gezellig samen met anderen staan of staat u liever een beetje afgezonderd zonder overburen? Wilt u graag dat er een speeltuintje is of juist niet? U mag het zeggen! Er zijn diverse veldjes, en ieder veld heeft wat specifieks.

Bij uw tent of caravan mag u een bijzettentje plaatsen (max 6 m2). Ook is er een apart en deels verhard camper terrein.

U kunt gebruik maken van de fietsersplaatsen met uitzicht op het water.

Op alle plaatsen is het mogelijk elektra te gebruiken, sommige plaatsen hebben een eigen kraantje met stromend water en afvoer, dat zijn onze comfortplaatsen

.
.
Previous
Next

Gezellig met uw gezin, familie, vrienden, of rustig alleen of met z’n tweeën.

Op de camping is een gezellig Boetje: de Konkelboet, waar iedereen vrij gebruik van mag maken. Hiernaast zijn er schommels, fietsjes en skelters, en diverse andere speeltoestellen. Heeft u wel eens op het blotevoetenpad gelopen? Leuk om te doen voor alle leeftijden. Naast dat het gewoon leuk is om te doen, blijkt het ook nog eens goed voor de gezondheid te zijn.

Kindvriendelijk

Op vrijwel alle veldjes is een speeltoestel voor de kleinere kinderen, zodat ze lekker kunnen spelen en u ze vanaf uw plekje goed in het oog kunt houden. Voor de grotere kinderen is er een groot piratenschip, volleybal- en voetbalveld en meerdere speeltoestellen. Op bijna elk veld staat een speeltuintje. Ook zijn er sportvelden, fietsjes, trekkertjes en skelters. En er is een kampvuurplaats, waar je met je ouders een vuurtje kunt stoken! 

Wij zijn een camping die geschikt is voor kinderen tussen de 0 en 14 jaar.

We werken met het thema Fien en Teun. De kinderen tussen 4 en 8 jaar krijgen een boekje met een speurtocht en opdrachtjes. Als ze dat gedaan hebben kunnen ze hun ontdekkingsdiploma ophalen.

In de mei-,  en zomervakantie is er kleinschalige animatie zoals knutselen, disco, kampvuur, vossenjacht, waterfeest, strijkkralen, oud hollandse spelletjes etc.

Beste Kinderen,

Deze zomer zullen er soms activiteiten zijn, met ons als thema! Zo zal er uit onze boekjes voorgelezen gaan worden en is er een superleuke speurtocht, ook tijdens de disco worden er liedjes van ons gedraaid! Tevens hebben we alvast een welkomstboekje voor jullie klaargelegd! Ook komen we deze zomer een keertje langs op de camping.

Hopelijk tot binnenkort,
Groetjes Fien en Teun

Previous
Next

Meer info

Honden 

Honden zijn welkom, wel aangelijnd.  Aan de overkant in het Streekbos is een speciaal zwemmeer en losloopgebied voor honden aangelegd, dit is apart van de andere zwemmers in een ander gedeelte van het bos.

Aankomst kampeerders: 13.30 uur
Vertrek kampeerders: 11.00 uur

Camping de Gouwe Stek is het hele jaar geopend, in de winter kunt u alleen komen kamperen als u vooraf reserveert via de website. 

Bekijk de plattegrond

DutchEnglishGerman