DutchEnglishGerman

Activiteiten voor volwassenen

Wat is er te doen in de omgeving?

West-Friesland in Noord-Holland heeft veel mogelijkheden voor leuke dagjes uit. Hieronder vind je een lijst met verschillende activiteiten die je in de omgeving kunt vinden.

Dagtochten

 • Met de boot naar Medemblik. U kunt met de boot van 11 uur vanaf het station Enkhuizen varen naar Medemblik. U kunt uw fiets meenemen op de boot. Na Medemblik te hebben bekeken fiets u via de knooppuntenroute terug naar de camping nummer 26.
 • Met de driemaster naar Urk. In de zomer maanden kunt u meevaren met een driemaster naar Urk. U kunt ongeveer 1.5 uur Urk bezoeken voordat de driemaster weer terug vaart

Korte uitjes in de buurt

  • Bezoek prachtige monumentale gebouwen in Enkhuizen. In de zomermaanden zijn diverse prachtige monumentale gebouwen in Enkhuizen geopend voor een bezoek: de Stadsgevangenis, de Zuiderkerk (St. Pancraskerk), De Zuiderkerk, Westerkerk (St. Gomaruskerk), Librije van Enkhuizen (stadbibliotheek), stolpschuur. www.enkhuizenboeit.nl

Musea en andere bezienswaardigheden

 • Bij zorgboerderij en fruitkwekerij T Keetje kunt u terecht voor een kopje koffie of lunch. Een rondleiding of kinderfeestje is mogelijk. Ook worden er verschillende workshops gegeven. Verschillende producten in het winkeltje van de Gouwe Stek komen hier vandaan. Kadijkweg 65a, 1614 MA Lutjebroek.
  www.hetkeetje.nl
 • Hoeden museum
  Hornpad 11, 1619 BP Andijk
  Www.hoedenmuseum.nl
 •  

Golfclubs

Grote overdekte winkelcentra

DutchEnglishGerman