Schoolreisje/kinderfeestjes/arrangementen

Organiseer een wandeling

Wat is er nu leuker dan je verjaardag vieren op het blotevoetenpad! Lopen over de paden, je evenwicht bewaren, waden door het water en… als je geluk hebt, heeft het geregend en kan je lekker met je voeten door de modder! Lekker vies 🙂.

Voor extra activiteiten naast het lopen van het blotevoetenpad, kijk hieronder bij workshops. In de receptie kunt u blikjes drinken, ijsjes en kleine versnaperingen kopen. 

Kinderfeestjes:

  • 1) Vier je kinderfeestje bij het blote voetenpad! Bij aankomst krijg je een picknickmand 1, en kleed en mag je picknicken op het campingterrein! Je krijgt limonade, cake, slagroom en een zakje chips.                              Bij nat weer, kunnen jullie aan de picknicktafel onder de kapschuur zitten. (picknicken en eten op het blote voetenpad is niet toegestaan.)  Kosten €3,- p.p. (exclusief entree en eventuele parkeerkosten voor het blote voetenpad) Stuur ons een email om te reserveren.                    
  • 2) Of neem picknickmand 2, in de picknickmand zit een kleed, limonade, cake, slagroom, om te picknicken op de camping, en na afloop van het blote voetenpad krijgen jullie een lekker ijsje! Bij nat weer, kunnen jullie aan de picknicktafel onder de kapschuur zitten. (picknicken en eten op het blote voetenpad is niet toegestaan.)  Kosten €3,- p.p. (exclusief entree en eventuele parkeerkosten voor het blote voetenpad) Stuur ons een email om te reserveren.                  Picknicken is niet mogelijk van 24 juli tot 23 augustus en in het weekend. U kunt wel in het Streekbos picknicken, op ons terrein is het niet mogelijk.    
 Zelf meegebrachte etenswaren zijn niet toegestaan (een flesje water is hiervan uitgezonderd). Bij de receptie kunt u versnaperingen kopen. 

 

Vergadering?

  • Huur ’t Trefpunt voor een vergadering. Daarna gezellig het blotevoetenpad lopen. Stuur ons even een email voor de mogelijkheden. Dit is alleen doordeweeks mogelijk.

Deze workshops kan bij ons op de locatie gegeven worden, leuk voor een partijtje!

Onderstaande workshop is exclusief de entree van het blotevoetenpad

  • 3) Een creatieve workshop in samenwerking met Tot Kraals! Op zoek naar een creatief kinderfeestje in combinatie met het Blote Voetenpad? Informeer dan bij Tot Kraals. Beleef een onvergetelijke partij en iedereen gaat naar huis met een superleuk aandenken! Met limonade en een snoepje. Informeer bij Tot Kraals naar de mogelijkheden. 

Ook leuk: Combineer het blotevoetenpad met een uitje in het streekbos (500m afstand vanaf het blote voetenpad).

In het Streekbos is heel veel te doen, de hoogtepunten hebben we hieronder op een rijtje gezet. Klik op de links voor meer informatie!

  • Zwemmen in het zwemmeer met zandstrand en spelen in de speeltuin (gratis)
  • Picknicken in het streekbos 
  • Snackbar voor snacks
  • Horeca restaurant, ideaal om te beginnen met koffie en gebak, of een lunch.
  • Wandelen of fietsen
  • Klimmen in het klimpark, wie is de mol speurtocht, kano-en, en nog veel meer ook voor groepen!

Schoolreisje

Ideeën voor een supergaaf schoolreisje

Wil je ook het coolste schoolreisje ooit? Kom dan het blotevoetenpad lopen! Voor een Blog over het blotevoetenpad klik hier!

Scholen kunnen gebruik maken van ons speciale scholentarief: €4.00 p.p. Reserveren is verplicht, dit kan ook buiten de reguliere openingstijden.

Bij aankomst kunnen de kinderen en hun begeleiding wat drinken (koffie/thee/ limonade) en wat lekkers nuttigen! (tegen meerprijs)

Dan: Allemaal schoenen en sokken uit en het blotevoetenpad lopen (1.5-2 uur)!

Als er tijd over is kunnen de kinderen nog even spelen op de camping tot de patat klaar is.

Lunch voor scholen

Je kunt natuurlijk allemaal je eigen broodtrommeltje meenemen, maar wat ook kan is: Patat eten, vraag naar de prijzen, dit is alleen voor scholen. Of eten bij IJgenweis (hier zit een snackbar bij aangesloten, tip: neem vooraf contact op)

Na de lunch voor scholen

Met het schoolreisje naar het Streekbos (500m lopen) 

Gratis mogelijkheden: Zwemmen in het zwemmeer en spelen in de speeltuin 

Hebben de kinderen behoefte aan een actief programma?

In het streekbos is bevind zich klimpark Streekbos, zij organiseren veel voor groepen, zoals:
Klimmen in het klimpark 
– Zeskamp

– Boogschieten

– Teambuilding
– Klootschieten
– Midgetgolf
– GPS Tocht
– Kanovaren

–  Wie is de mol
– Beach challenge

Willen de kinderen zich liever tussen de sterren bevinden? Ga dan naar Sterrenwacht Orion  en volg het speciale scholen programma.

Of liever een activiteit die wat meer ‘down to earth’ is: Breng een bezoek bij IVN

Ook een leuk idee: De ene helft van de school begint bijvoorbeeld met klimmen in het klimpark, en de andere helft van de school gaat het blotevoetenpad lopen. In de middag wordt dit dan omgedraaid. De kinderen kunnen door middel van een uitdagende speurtocht naar het 2de deel van hun schoolreis toe lopen!

Doe bosspelen in het bos! (500 meter afstand) Of organiseer een grote picknick!

Zwem in het zwemmeer bij het streekbos! (500 meter)

In en om Enkhuizen (2,5 km)  is er ook veel te doen voor scholen. 

Mogelijkheden voor een schoolreisje: Zwemmen in het Enkhuizerzand zwembad of IJselmeer Speeltuin Bovenkarspel is een superleuke speeltuin en gratis bovendien. Maar Sprookjeswonderland en het Zuiderzeemuseum zijn ook leuke alternatieven.
Tevens is het Hertenkamp in Enkhuizen ook een aanrader om te bezoeken als school.