Activiteiten op de camping

Drinks and food
In ’t Trefpunt of op het terras kunt u terecht voor een drankje.
There is a breakfast service at the campsite. If you order before 15.00, breakfast will be brought to your tent or caravan the next morning at 9 a.m. (Sunday 10 a.m.). Pistolets (white breads) can also be ordered.
In het hoogseizoen en in de schoolvakanties is er elke week een pannenkoekenavond! Kom gezellig mee eten!

For children
Op vrijwel elk veld is er voor de hele kleintjes wel een speelhuisje, zandbak of klimrek te vinden. Voor kinderen tot 6 jaar zijn er fietsjes en trekkertjes waar gratis op gereden mag worden. Voor de grotere kinderen zijn er trampolines en een grote klimboot om in te klimmen. Ook zijn er een paar skelters die voor 1 euro per dagdeel gehuurd kunnen worden. Ook bij minder weer is er het één en ander te doen op de camping. Bijvoorbeeld een potje tafelvoetballen of gezellig een spelletje spelen in ’t Trefpunt. Of kom kijken op het grote scherm naar een kinderfilm.

Kippen, konijnen, katten, cavia’s, hangbuikzwijn en hond Sam
Op de camping zijn veel dieren te vinden zoals: Kippen, konijnen, katten, cavia’s en een hangbuik zwijntje. Bezoek de grote ren met cavia’s en konijnen en kroel lekker door hun zachte vacht. De hond van de eigenaar loopt regelmatig met zijn baasje over de camping. Hij laat zich door iedereen aaien, wat een lieverd is het toch..

What else is there to do at the campsite?

 • There is a campfire place where a fire is regularly made by campers or by the owners.
 • Regelmatig wordt er, bij goed weer, een poldertocht met een authentieke schuit georganiseerd.
 • Regelmatig organiseert Nicole van Vlammen een workshop waarbij u bijvoorbeeld een 3 gangen diner klaarmaakt op een kampvuur (bij voldoende animo).
 • There are books in various places on the campsite, these books can be borrowed or exchanged for another book.
 • Koffie uur met handwerken ‘kopje Crea’
  Elke maandagochtend bent u van harte welkom vanaf 10 uur in de ontvangstruimte voor een gezellig kopje koffie. Kom gezellig aanschuiven en neem, indien gewenst, uw handwerkje mee. Breien, haken, kleuren, niets is te gek! Trude is van alle markten thuis en kan u helpen mocht u dat willen.
 • Rondom de camping bevindt zich het blotevoetenpad Gouwe Voeten! In het hoogseizoen wordt regelmatig in de avond een gezamenlijke wandeling over het Blotevoetenpad Gouwe Voeten.
 • Aan de rand van de camping bevinden zich de sportvelden. Daar kunt u lekker gaan voetballen, volleyballen, of doen daar waar u zin in heeft.
 • De camping is gelegen aan een grote sloot, waarin u uitstekend kunt vissen. Er is dan ook een mooie vis-steiger aangelegd. Ook leuk om met een rubber bootje hier te dobberen.
 • Op nog geen 500 meter vanaf de camping bevindt zich het Streekbos met een meertje waar u heerlijk kunt zwemmen. Ook is er een speeltuin en zandstrand zodat ook aan de behoefte van het bouwen van zandkastelen voldaan kan worden.
en_US
nl_NL en_US
Camping De Gouwe Stek