Activiteiten op de camping

Nieuw deze zomer: Het thema Fien en Teun!

Beste Kinderen,

Deze zomer zullen er soms activiteiten zijn, met ons als thema! Zo zal er uit onze boekjes voorgelezen gaan worden en is er een superleuke speurtocht. Ook hebben we alvast een welkomstcadeautje voor jullie klaargezet!
Hopelijk tot binnenkort,
Groetjes Fien en Teun

Andere activiteiten

Drinks and food
Op de camping is er een ontbijtservice. Als u voor 15.00 besteld dan wordt het ontbijt de volgende morgen om 9 uur (zondag 10 uur) bij uw tent of caravan gebracht. Ook kunnen er warme bolletjes worden besteld.

Op vrijwel elk veld is er voor de hele kleintjes wel een speelhuisje, zandbak of klimrek te vinden. Voor kinderen tot 6 jaar zijn er fietsjes en trekkertjes waar gratis op gereden mag worden. Voor de grotere kinderen zijn er trampolines, schommels, meerdere speeltoestellen en een groot piratenschip om in te klimmen.  Ook zijn er een paar skelters die via een winkelwagen systeem gehuurd kunnen worden.  Ook bij minder weer is er het één en ander te doen op de camping. Bijvoorbeeld een potje tafelvoetballen of gezellig een spelletje spelen in ’t Trefpunt. Of kom kijken op het grote scherm naar een kinderfilm.

Kippen, konijnen, katten, cavia’s en hond Sam
Op de camping zijn veel dieren te vinden zoals: Kippen, konijnen, katten en cavia’s. Bezoek de grote ren met cavia’s en konijnen, kijk wat ze allemaal doen! De hond Sam genaamd, van de eigenaar loopt regelmatig met zijn baasje over de camping. Hij laat zich door iedereen aaien, wat een lieverd is het toch..

What else is there to do at the campsite?

  • There is a campfire place where a fire is regularly made by campers or by the owners.
  • In het hoogseizoen wordt er regelmatig wat georganiseerd, denk aan het waterfeest,(dit is een vast fenomeen geworden), bingo, vossenjacht (neem uw verkleedkleding mee) Weerwolven, kleinschalige disco etc.
  • There are books in various places on the campsite, these books can be borrowed or exchanged for another book.
  • Rondom de camping bevindt zich het blotevoetenpad Gouwe Voeten! In het hoogseizoen wordt regelmatig in de avond een  wandeling georganiseerd over het  Blotevoetenpad Gouwe Voeten.
  • Aan de rand van de camping bevinden zich de sportvelden. Daar kunt u lekker gaan voetballen, volleyballen, of doen daar waar u zin in heeft.
  • De camping is gelegen aan een grote sloot, waarin u uitstekend kunt vissen. Er is dan ook een mooie vis-steiger aangelegd. Ook leuk om met een rubber bootje hier te dobberen, in de zomer wordt er vaak in gezwommen.
  • Rol een balletje op de jeu de boules baan.
  • Op nog geen 500 meter vanaf de camping bevindt zich het Streekbos met een meertje waar u heerlijk kunt zwemmen. Ook is er een speeltuin en zandstrand zodat ook aan de behoefte van het bouwen van zandkastelen voldaan kan worden. Tevens is hier een klimpark, sterrenwacht, IVN en horeca gevestigd.
en_US