’t Trappelend

Uitzicht blotevoetenpad – safaritent – dichtbij Konkelboet – piratenschip – open water

’t Trappelend bestaat eigenlijk uit 2 campingveldjes. Het ene veldje, plaats 1 tot en met 6, ligt helemaal achterin en kijkt uit op het blotevoetenpad, daar staat een speelhuisje, duikelrek en zandbak aan het begin van het veld. Dit veld grenst aan de vissteiger, hier wordt zomers ook wel gezwommen.

Het andere veldje met comfortplaatsen nummer 7 tot 12 grenst aan het grote piratenschip, dit is uitermate geschikt voor wat oudere kinderen. De velden grenzen aan het open water, waar u middels de grote vissteiger kunt vissen. Komt u met de fiets en een klein tentje, dan kunt u fijn langs het water staan.

  • Onze comfortplaatsen zijn uitgerust met een eigen watertappunt, vuilwaterafvoer waar u uw caravan op kunt aansluiten en een afvoerputje, ze zijn 100m2 en beschikken over 10 ampère elektra.

Watertappunten:
De plaatsen 1, 2 en 7 t/m 12 hebben een watertappunt waar u uw caravan op kunt aansluiten. Tevens beschikken deze plaatsen over een vuilwaterafvoer en kraan. De overige plaatsen ( 3, 4, 5 en 6) hebben een gedeelde watertappunt, waar u ook water kunt halen.

Electra:
De plaatsen 1, 2 en 7 t/m 12 beschikken over een elektra aansluiten van 10 ampère. De overige plaatsen ( 3, 4, 5 en 6) beschikken over een elektra aansluiting van 6 ampère.

  • Schapewoid

Links naar andere campingvelden
Het Erf
De Wurf
De Bovenwoid
’t Trappelend
1000RR
’t Achterstik

Veld Paardenbloem
Camperveld de Hulft
Camperveld de Gortla
Groepsveld de Schapenwoid
Plekjes voor fietsers

en_US