Boeken

Kamperen met elektra, warm en koud water, al vanaf €17,50* per nacht, exclusief toeristenbelasting!

*SVR leden betalen €17,50 in 2021  *€18,50 in 2022 in het voor- en naseizoen voor 2 personen exclusief comfortplaats toeslag. Met Hemelvaart en Pinksteren en in het hoogseizoen is het svr tarief €20,50. *exclusief toeristenbelasting en eventuele toeslag van een comfortplaats.

U kunt nu ook boeken voor 2022! Wij hebben in 2022 geen seizoensplaatsen meer beschikbaar. Wel hebben we maandplaatsen. De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en eventuele toeslag comfortplaats, en met 2 personen. April €290,- Mei €440,- Juni €440,- September €320,- Oktober €320,- als u dit wilt boeken, neem dan contact met ons op.

Hieronder ziet u de boekingsmodule. Nadat u het aantal personen, het desbetreffende veld of accommodatie heeft aangeklikt kunt u precies zien wat er beschikbaarheid is en wat de prijs is van die periode. U kunt op de plattegrond (stap 2) , op de volgende boekingspagina uw plekje aanklikken, en boeken. Indien u de boekingsmodule niet ziet, vernieuw dan uw pagina.

Als u geboekt heeft krijgt u een email ter bevestiging. Het kan zijn dat deze in de spambox belandt. In de email is een link verwerkt waarmee u kunt betalen.

en_US