Safaritent Ekster met eigen toilet

Come and spend an adventurous night in the Safaritent!

Zeer geschikt voor (grote) gezinnen of gezellig met vrienden. De Safaritent Ekster is geschikt voor maximaal 6 personen.

Zodra u de tent nadert valt meteen de ruime vlonder op met grote picknick tafel. Hier kunt u gezellig zitten in nabijheid van elkaar. Vervolgens loopt u de verhoging op, waar een relaxte bank, een tafel en stoelen staan.

Door de deur stapt u zo de woonkamer/eetkeuken binnen. De woonkamer heeft een zitbank met televisie. Hier staat ook een elektrisch kacheltje. Tevens kunt u een gaskachel huren, zodat het met koudere avonden ook aangenaam verblijven is.

De keuken beschikt over al het keukengerei dat u normaal gesproken nodig heeft. Zoals een waterkoker, koffiezetapparaat, 4 pits gasfornuis, potten en pannen, serviesgoed etc. Ook beschikt de keuken over een boiler zodat u warm en koud water in de keuken heeft.

Links naast de keuken bevind zich de splinternieuwe toiletruimte.

Achter in de tent, bevinden zich 2 compartimenten. In de ruimte links staat een tweepersoonsbed. In de ruimte rechts komt u in een kamer met 2 stapelbedden.


Living room

Zodra u de tent binnenloopt zie u een riante tafel waar u met 6 personen aan kunt zitten. Aan de linker kant is er een zithoek met zitbank, tafel en een televisie met Digitenne.

Bedroom

In de master-bedroom bevindt zich een riant 2 persoons bed (1.60×2.00). In de kamer ernaast staan 2 stapelbedden (0.90×2.00).  Dekens en kussens zijn aanwezig. U kunt linnengoed zelf meenemen of huren.

Kitchen

U kookt op een 4 pits gasfornuis. In de luxe keuken vindt u onder andere een waterkoker, koffiezetapparaat, alle pannen en potten die u nodig heeft, serviesgoed, afwasbak en stromend warm en koud water. Tevens beschikt u over een grote koelkast met vriesvak.

Terrace

Het riante terras bevat een riante tafel. Hier kunt u gezellig zitten. Wist u dat de kinderen vanaf het terras zo naar het grote klim piratenschip kunnen lopen? En even verderop is er eentrampoline en meer speeltoestellen. Voor de kleinere kinderen is er een zandbakje en speelhuisje vlak voor het terras. En u? U heeft een prachtig uitzicht op de mooie natuur van het Blotevoetenpad.

Sanitary

For the toilet visit you have access to your own toilet in the tent. For taking a shower you can use the excellent sanitary facilities. There is a disabled unit in this toilet block. There is a raised baby bath and family shower in the toilet block further down the campsite.

Corona: Als de overheid besluit dat de toiletten en douches dicht moeten, dan krijgt u een sleutel voor uw eigen en douche (toilet is al in de tent gebouwd). U kunt dus altijd komen.

Click for prices als u wilt boeken. De safaritent is te boeken voor een halve midweek (ma-wo wo-vr)  (ma-vr), weekend (vr-ma) of week (en) Als u in de boekingsmodule aanklikt wanneer u wilt komen, ziet u vanzelf de prijs van die periode.

Perhaps also interesting:
Pipowagen Snuf
Pipowagen Snuitje
Safaritenten Merel en Kievit
Pipowagen Klukkluk

en_US