Pipowagen Klukkluk

The nostalgic Pipowagen Klukkluk.

Pipowagen Klukkluk wordt in de winter van 2020/2021 geheel gerenoveerd van binnen en van buiten. De pipowagen krijgt ook een nieuwe serre en er komt een toilet in de wagen!

Deze pipowagen is oorspronkelijk gebouwd om dienst te doen als een zigeunerwagen. Na jaren van rondreizen mag dit huisje op wielen, zijn oude dag doorbrengen op camping de Gouwe Stek. Er zitten dan ook nog veel romantische details in, zoals de geslepen ramen en het houtsnijwerk. U kunt met 3 personen in de wagen verblijven. De Pipowagen staat op een rustig plekje op de camping, met een speeltoestel op het veld. De Pipowagen Klukkluk heeft een prachtige ruime veranda. Doordat de veranda helemaal afgesloten kan worden, kunt u hier heerlijk zitten ook bij slecht weer. De Pipowagen is voorzien van een veilige elektrische verwarming, waardoor het hier ook goed toeven is in het voor- en naseizoen. De Pipowagen heeft raampjes rondom waardoor er veel licht is.

Klukkluk vooraanzicht
Klukkluk vooraanzicht
Klukkluk serre
Klukkluk woonkamer/keuken
Klukkluk slaapkamer
Klukkluk op het veld
Klukkluk woonkamer
Klukkluk Serre
Klukkluk
Klukkluk vooraanzicht
Klukkluk vooraanzicht
Klukkluk serre
Klukkluk woonkamer/keuken
Klukkluk slaapkamer
Klukkluk op het veld
Klukkluk woonkamer
Klukkluk Serre
Klukkluk
Klukkluk vooraanzicht
Klukkluk vooraanzicht
Klukkluk serre

Veranda

Allereerst loopt u de ruime veranda op, met rondom grote ramen waardoor u een mooi uitzicht heeft over het veld en heerlijk uit de wind zit. Er staat hier een tafel met 4 stoelen.

Kitchen/living room

In de veranda staat de keuken. De keuken is volledig ingericht en bevat onder andere een koffiezetapparaat, waterkoker, koud en warm stromend water, 4-pits gasstel, koelkastje met vriesvakje.  Als u de pipowagen in komt, komt u in de ruime woonkamer met onder andere een bedbank, een televisie en een zithoek.

Bedroom

De Pipowagen Klukkluk heeft een tweepersoonsbed met een dik matras (2.00×1.60).Een 3A 4th person sleeps on the sofa bed in the living room. In addition to the double bed, there is enough space for a cot that you have brought yourself.

Terrace

In addition to the spacious veranda, this Pipowagen also has its own terrace with furniture. While you enjoy the sun on your own terrace or in the porch, you can watch your children play on the grass, in the sandpit or on the playground on the field.

Bijzettentje

Er is ruimte naast de pipowagen om gratis een bijzettentje neer te zetten. Zet dit even in de opmerkingen bij het boeken.

Sanitary

The excellente sanitary ware The excellent sanitary facility is located near this Pipowagen. There is a disabled unit in this toilet block. A raised baby bath and a family shower are located in the toilet block a little further away from these Pipowagens.

Corona: Als de overheid besluit dat de toiletten en douches dicht moeten, dan krijgt u een sleutel voor uw eigen toilet en douche. U kunt dus altijd komen.

Click here for pricess u wilt boeken. De pipowagen is te boeken voor een halve midweek (ma-wo wo-vr)  (ma-vr), weekend (vr-ma) of week (en) Linnengoed kunt u zelf meenemen of huren bij ons.

Perhaps also interesting:
Pipowagen Snuf
Pipowagen Snuitje
Pipowagen Dikke Deur
Safaritent

en_US