Camping the Gouwe Stek

Na alle Corona maatregelen bent u van harte welkom om te komen kamperen! Wel gaat het er anders aan toe dan u gewend bent, vanwege het Corona virus. We hebben maatregelen getroffen om de 1,5 meter aan te houden, tevens maken we het sanitair extra schoon. Voor de grote ruimte in het groene toiletgebouw, met 4 douches moet u zich van tevoren inschrijven. Voor de familiedouche en het rode toiletgebouw hoeft dit niet.

Wat er nog meer anders is op dit moment:
• Bij aankomst mag er 1 huishouden per keer de receptie betreden.
• U bent alleen welkom als u op het gehele terrein 1,5 meter afstand houdt! Als u zich hier niet aan kunt houden, zijn we helaas genoodzaakt u de toegang tot het terrein te ontzeggen!
• u mag 5 personen op bezoek hebben. Denkt u aan de anderhalve meter?

De adviezen van het RIVM van dit moment nog even op een rij:

  • Schud geen handen.
  • Was regelmatig en goed je handen.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes, houdt 1,5 meter afstand
  • Heb je klachten zoals koorts, kortademigheid en/of hoesten ga dan niet naar buiten. Licht eventueel de huisarts in.

Family camping de Gouwe Stek

Camping de Gouwe Stek is a cozy little campsite in North Holland near Enkhuizen.

In het hoogseizoen komen er veel families kamperen waardoor de camping dan een gezellige familiecamping is, in het voor- en naseizoen is de camping meer een rustige 50+ camping. Er is veel speelgelegenheid voor kinderen. Ook wordt er in de vakanties en in het hoogseizoen regelmatig wat georganiseerd. (Denk aan pannenkoeken eten, bingo, kampvuur…zie ‘activities at the campsite' for more).

Voor campers zijn er verharde plaatsen.

Honden zijn welkom! Wel aangelijnd!

Rondom de camping loopt het blotevoetenpad Gouwe Voeten. Leuk voor alle leeftijden!

The campsite started about 15 years ago as a small farm campsite.

In the meantime, we can be proud of our 50 camping spots and 2 toilet blocks. There are also accommodations: 4 pipowagens and 1 safaritent. Since 2017 there is, at some distance from the campsite, a group stay (up to 45 people)

Surroundings of the campsite

De camping heeft een ideale ligging: tegenover de camping bevindt zich het Streekbos (<500m) waar u kunt zwemmen in een meertje met zandstrand. Tevens kunt u hier heerlijk fietsen en wandelen. Wilt u liever iets anders doen? Ook dat kan in het Streekbos: er is horeca, een klimpark, u kunt er midgetgolfen, klootschieten, sterrenkijken, vissen, mountainbiken, vlotten bouwen, kanovaren, voetschilderen, een fiets of step huren, verschillende vaartochten en teambuildingsactiviteiten. Dit alles op nog geen 500 meter vanaf de camping! Voor hondenliefhebbers is er aan de overkant, verderop in het bos een speciaal zwemmeer voor de hond en een losloopgebied.

In addition, the campsite is located near the picturesque VOC town of Enkhuizen with an interesting history (2.5 km to center). You can also enjoy cycling along the IJsselmeer. Or go swimming.

Do you want to know what else there is to do in Enkhuizen or Noord-Holland? Look for more tips at 'Highlights of the environment '

Camping the Gouwe Stek
De Gouw 11
1611BS Bovenkarspel
06-51317258
reserveren@degouwestek.nl

Book now!

luchtfoto2.jpg

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Camping the Gouwe Stek

loading map - please wait...

Camping the Gouwe Stek 52.708284, 5.253739 Camping the Gouwe Stek
TRACKING_TAG
en_US
nl_NL en_US
Camping De Gouwe Stek