FAQ Gouwe stek

U kunt inchecken, en door de slagboom heen rijden vanaf 13.30. Uitchecken voor 11.00 uur.

Voor onze pipowagens en safaritenten is de inchecktijd 15.00 en de uitchecktijd 10.00.

Eerder inchecken is niet mogelijk. Dit omdat wij de plaatsen nog moeten maaien etc. voordat er weer nieuwe gasten komen. Ook kunt u niet eerder door de slagboom dan 13.30.

Plastic zeil onder de voortent en luifel is niet toegestaan.  Dit omdat het gras dan geen zuurstof meer krijgt, en daardoor dood gaat. Gebruik luchtdoorlatend doek, of luchtdoorlatend tenttapijt Hierdoor kan het water weglopen en het gras krijgt dan zuurstof. Luchtdoorlatend doek zorgt ervoor dat u schone voeten en een schone tentbodem houdt.

Komt u met de tent of vouwwagen? Hier zit een zeil aanvast of bij. Dit kunt u gewoon gebruiken.

Onder de luifel mag er geen doek etc neergelegd worden. Dit om de plaatsen voor de volgende gasten ook een groene uitstraling te geven

Partytenten zijn bij ons op het terrein helaas niet toegestaan bij onze verhuuraccommodaties. 

Bij aankomst en vertrek mag de auto op het kampeerterrein. Voor veel boodschappen hebben wij een bolderkar in de carpoort te leen want u mag niet met de auto het veld op.

Honden zijn bij ons welkom op  het terrein. Ze moeten wel aangelijnd zijn, of achter een hek, zodat andere bezoekers er geen last van hebben.

Aan de overkant van de camping is er een groot bos, waar achter in het bos, er een speciaal zwemmeer en losloopgebied is.

Elektrische kacheltjes boven de 400 watt zijn niet toegestaan. Wij prefereren pertroleum/olie of gaskacheltjes. Verder nemen wij aan dat u alle apparatuur op camping gebied heeft.

Een gewone waterkoker van thuis kan bijvoorbeeld niet gebruikt worden op de camping.

U mag 5 bezoekers per dag ontvangen, zij moeten hun auto  parkeren op de blote voetenpad parkeerplaats.  Van te voren kunt u het bezoek bij de receptie aanmelden en hiervoor betalen. Het bezoek moet voor 21.30 het terrein weer hebben verlaten. U bent zelf verantwoordelijk voor uw bezoek.

Het blote voetenpad is een stichting en staat los van de camping. Daarom moet u hiervoor een entreebewijs kopen bij de receptie. U krijgt wel korting omdat u op de camping staat.

Tussen 22.30 en 08.00 gaat de nachtrust in. Het is binnen die tijd niet toegestaan om onnodig geluid op de camping te maken. De kinderen die dan nog in speeltuintjes zitten worden dan geacht naar hun kampeermiddel te gaan. Ook is het niet meer toegestaan om in de Konkelboet te zitten.

Groepen (vanaf 4 eenheden) zijn bij ons alleen toegestaan na overleg.

Ja, wij hebben een broodjesservice. Als u de broodjes voor 17 uur besteld, kunt u ze de volgende dag ophalen bij de receptie.

Wij hebben kleinschalige animatie in de mei-, en zomervakantie. Denk hierbij aan vossenjacht, knutselen, strijkkralen, oud Hollandse spelletjes, disco, kampvuur, voorlezen, sminken, speurtocht etc. 

Voor sommige activiteiten komt er iemand van buitenaf. Hiervoor wordt dan een vergoeding gevraagd.

U kunt altijd komen kijken.

Een comfortplaats heeft een eigen watertappunt (waar ook een slang op aangesloten kan worden) een afvoerputje en een afvoer voor grijs water, waar de slang van de caravan op aangesloten kan worden.

Ons zwembad ligt bij ons aan de overkant, op 500 meter afstand! Hier is het bos met het zwemmeer, zandstrand, speeltuin, sterrenwacht, klimpark en horeca. Ook zijn hier veel wandel- en fietsroutes.

Wij hebben op de camping een speciale kampvuurplaats. Als u zelf hout meeneemt, en het aan ons meldt dan kunt u van de kampvuurplaats gebruik  maken.

Er is wifi op camping. Dit is niet sterk genoeg om tv mee te kijken.

U kunt binnen 24 uur na boeking kosteloos annuleren. Daarna volgen wij de Recron annuleringsvoorwaarden, deze krijgt u meegestuurd bij boeking, en staan ook op de website. U kunt altijd contact opnemen met uw annuleringsverzekering.

Ja, je kan bij ons je elektrische auto opladen. We hebben hier vooraan op de parkeerplaats een laadpaal voor, waar 2 auto`s op aangesloten kunnen worden.

U kunt boeken bij de zoek en boek module op de website, of contact met ons opnemen.

In onze boekingsmodule selecteer je de gewenste verblijfsperiode en type accommodatie, en met hoeveel personen u komt. Bij stap 2 zie je dan wat er nog vrij is in de periode dat u wilt komen. Tevens ziet u aan de rechterkant wat de totaalprijs is.