DutchEnglishGerman

FAQ Gouwe stek

U kunt inchecken op de camping vanaf 13.30. Uitchecken voor 11.00 uur.

Voor onze pipowagens en safaritenten is de inchecktijd 15.00 en de uitchecktijd 10.00.

Eerder inchecken is niet mogelijk. Dit omdat wij de plaatsen nog moeten maaien etc. voordat er weer nieuwe gasten komen.

Plastic zeil onder de voortent en luifel is niet toegestaan.  Dit omdat het gras dan geen zuurstof meer krijgt, en daardoor dood gaat. Gebruik luchtdoorlatend doek, of tentdoek. Hierdoor kan het water weglopen en het gras krijgt dan gewoon zuurstof. Luchtdoorlatend doek zorgt ervoor dat u schone voeten en een schone tentbodem houdt.

Onder de luifel mag er geen doek etc neergelegd worden. Dit om de plaatsen voor de volgende mensen ook een groene uitstraling te geven.

Waterballonnen zijn bij ons op het terrein niet toegestaan. Dit omdat wij goed voor de natuur willen zorgen. Plastic deeltjes in de grond vergaan niet.

Bij aankomst en vertrek mag de auto op het kampeerterrein. Voor veel boodschappen hebben wij een bolderkar in de carpoort te leen want u mag niet met de auto het veld op.

Honden zijn bij ons welkom op  het terrein. Ze moeten wel aangelijnd zijn, of achter een hek, zodat andere bezoekers re geen last van hebben.

Aan de overkant van de camping is er een groot bos, waar achter in het bos een speciaal zwemmeer en losloopgebied is.

Elektrische kacheltjes boven de 400 watt zijn niet toegestaan. Wij prefereren pertroleum/olie of gaskacheltjes. Verder nemen wij aan dat u alle apparatuur op camping gebied heeft.

Een gewone waterkoker van thuis kan bijvoorbeeld niet gebruikt worden op de camping.

U mag 5 bezoekers per dag ontvangen, zij moeten hun auto voor de schuur parkeren. Hier valt ook bezoek onder bij een verjaardag. U moet uw bezoek aanmelden bij de receptie. Wij hebben hiervoor een bezoekerstarief. 

Het bezoek moet voor 21.30 het terrein weer hebben verlaten. 

Het blote voetenpad is een stichting en staat los van de camping. Daarom moet u hiervoor een entreebewijs kopen bij de receptie.

Vanaf 22.30 en 08.00 gaat de nachtrust in. Het is binnen die tijd niet toegestaan om onnodig geluid op de camping te maken. De kinderen die dan nog in speeltuintjes zitten worden dan geacht naar hun kampeermiddel te gaan. Ook is het niet meer toegestaan om in de Konkelboet te zitten.

Groepen (vanaf 4 eenheden) zijn bij ons niet toegestaan in de maanden Mei, Juni, Juli en Augustus. De andere maanden alleen in overleg. 

Ja wij hebben een broodjesservice. Als u de broodjes voor 17 uur besteld, kunt u ze de volgende dag ophalen bij de receptie.

Wij hebben kleinschalige animatie in de zomervakantie. Denk hierbij aan vossenjacht, knutselen, strijkkralen, oud Hollandse spelletjes, disco, kampvuur, voorlezen, sminken, speurtocht etc. 

Voor sommige activiteiten komt er iemand van buitenaf. Hiervoor wordt dan een vergoeding gevraagd.

U kunt altijd komen kijken.

Een comfortplaats heeft een eigen watertappunt (waar ook een slang op aangesloten kan worden) een afvoerputje en een afvoer voor grijs water, waar de slang van de caravan op aangesloten kan worden.

Op 500 meter afstand van de camping is er een bos met zwemmeer, zandstrand, sterrenwacht, klimpark en horeca. Ook zijn hier veel wandel- en fietsroutes.

Wij hebben achterop de camping een speciale kampvuurplaats. Als u aangeeft bij de receptie dat u hout nodig heeft, zorgen wij dat dit klaar staat.

Er is wifi op camping. Dit is niet sterk genoeg om daarmee tv te kijken, maar wel geschikt voor email, facebook etc. Wij hebben 2 wifi netwerken op de camping.

U kunt binnen 24 uur na boeking kosteloos annuleren. Daarna volgen wij de Recron annuleringsvoorwaarden, deze krijgt u meegestuurd bij boeking, en staan ook op de website. U kunt altijd contact opnemen met uw annuleringsverzekering.

Elektrische auto`s kan je bij ons op het terrein niet opladen. Wel in de buurt van de camping is dit mogelijk.

U kunt boeken bij de zoek en boek module op de website, of contact met ons opnemen.

In onze boekingsmodule selecteer je de gewenste verblijfsperiode en type accommodatie, en met hoeveel personen u komt. Bij stap 2 zie je dan wat er nog vrij is in de periode dat u wilt komen. Tevens ziet u aan de rechterkant wat de totaalprijs is.

DutchEnglishGerman