Sanitair

Drie sanitairgebouwen

De camping beschikt over 3 sanitairgebouwen: Sanitairgebouw Rood en Sanitairgebouw Groen, en sanitair Paardenbloem. Het rode sanitairgebouw heeft een wasmachine en droger.

Sanitairgebouw Groen
Dit toiletgebouw beschikt over 3 toiletten, 1 urinoir, 4 douches en 4 wasbakken. Verder is er een familiebadkamer welke beschikt over 2 douches,  1 wastafel, 1 toilet en een verhoogd babybadje. Aan de voorkant bevinden zich 4 afwasplekken. Dit sanitairgebouw sluit per 1 Oktober en gaat weer open per 1 april.

Sanitairgebouw Rood
Dit toiletgebouw beschikt over 4 toiletten, 1 urinoir, 2 douches en een mindervalide-unit waarin ook een douche, toilet, babyverschoningsruimte en wastafel zijn. Verder is er een chemische toilet en er zijn afwastafels aan de buitenkant van het gebouw. Tevens staan hier in het gebouw ook een wasmachine en droger.  Dit toiletgebouw heeft vloerverwarming en is daardoor het hele jaar geopend.

Alle douches zijn voorzien van mengkranen.

Sanitair Paardenbloem                                                                               

Op veld Paardenbloem staat ook sanitair. 2 luxe badkamers ingericht met douche, toilet en wastafel. Ook staat hier een toilettunit met 2 toiletten, met een wastafel. Tevens zijn hier 2 afwasplaatsen gesitueerd. Dit sanitairgebouw sluit per 1 oktober en gaat 1 april weer open.

Wasmachine en droger
Tegen een kleine vergoeding kunt u gebruik maken van de wasmachines. Er staat in het rode toiletgebouw een wasmachine en droger, en in de konkelboet staat een wasmachine.