DutchEnglishGerman

Sanitair

Drie sanitairgebouwen

De camping beschikt over 3 sanitairgebouwen: Sanitairgebouw Rood en Sanitairgebouw Groen, en sanitair Paardenbloem. Het rode gebouw heeft een wasmachine en de groene een centrifuge.

Sanitairgebouw Groen
Dit toiletgebouw beschikt over 3 toiletten, 1 urinoir, 4 douches en 4 wasbakken. Verder is er een familiebadkamer welke beschikt over 2 douches,  1 wastafel, 1 toilet en een verhoogd babybadje. Aan de voorkant bevinden zich 4 afwasplekken. Tevens staat hier een centrifuge. Een gedeelte van dit gebouw sluit per 1 Oktober en gaat weer open per 8 April, de familiebadkamer blijft open tot het einde van de herfstvakantie.

Sanitairgebouw Rood
Dit toiletgebouw beschikt over 4 toiletten, 1 urinoir, 2 douches en een mindervalide-unit waarin ook een douche, toilet en wastafel zijn. Verder is er een chemische toilet en er zijn afwastafels aan de buitenkant van het gebouw. Tevens staan hier in het gebouw ook een wasmachine en droger.  Dit toiletgebouw heeft vloerverwarming en is daardoor het hele jaar geopend.

Alle douches zijn voorzien van mengkranen.

Sanitair Paardenbloem                                                                               

Op veld Paardenbloem staat ook sanitair. 2 luxe badkamers en 2 toiletten. Tevens zijn hier 2 afwasplaatsen gesitueerd. 

Wasmachine en droger
Tegen een kleine vergoeding kunt u gebruik maken van de wasmachines. Er staat in het rode toiletgebouw een wasmachine en droger, en in de konkelboet staat een wasmachine.

DutchEnglishGerman