Faciliteiten

Er is van alles te vinden op de camping

Camping de Gouwe Stek heeft een ruim aantal faciliteiten om te gebruiken. In de zomervakantie is er kleinschalige animatie.

Receptie en winkel

Bij de winkel worden streek­producten, ijs en drinken verkocht.

't Trefpunt

Hier bevindt zich de folderruimte. Tevens worden er hier in de mei en zomervakantie activiteiten georganiseerd.

Konkelboet

Een plek waar u heerlijk bij elkaar zitten en kunt genieten van het weer.

Sanitair

Het rode toiletgebouw heeft een wasmachine en droger. Het groene toiletgebouw heeft een familiedouche en babybad. Op veld Paardenbloem staan 2 complete badkamers.

Activiteiten op de camping

Kampvuurplaats

Er is een kampvuurplaats waar regelmatig een vuurtje wordt aangelegd door campinggasten of door de eigenaren. Hier kan je samen met je vader of moeder een vuurtje stoken.

Speeltuintjes

Op vrijwel elk veld is er wel een speelhuisje, zandbak of klimrek etc. te vinden. Voor de grotere kinderen is er een groot piratenschip om in te klimmen, ook is er een tafeltennistafel en een glijbaan.

Sport en spel

Op de camping is er een volleybalveld, een voetbalveld, en een tafeltennistafel aanwezig. Ook zijn er fietsjes en trekkertjes voor de jongere kinderen en skelters voor de oudere kinderen.

Vissteiger

Camping de Gouwe Stek heeft een prachtige vissteiger. Hier wordt heel wat vis gevangen! De steiger bevindt zich aan een grote sloot met een water­verbinding naar andere sloten. In de sloot wordt hoogzomers ook wel eens gezwommen.

Georganiseerde evenementen

In de meivakantie en zomervakantie wordt er regelmatig wat georganiseerd, denk aan het waterfeest, bingo, vossenjacht (neem uw verkleedkleding mee) Weerwolven, kleinschalige disco etc.

Dieren

Op de camping zijn kippen, katten en een hond te vinden. De hond van de eigenaar, Sam genaamd, loopt vaak met zijn baasje over de camping. Hij laat zich door iedereen aaien.

Onze camping beschikt over...

Eten en drinken

Bij de receptie kunt u sappen van een lokale fruitkwekerij kopen. Tevens kunt u voor de volgende morgen verse bolletjes of croissantjes bestellen. Een ideaal begin van de nieuwe dag.

Internet

Er is gratis draadloos Wifi beschikbaar. De wifi is niet geschikt om tv mee te kijken.

Water en elektra

Op alle plaatsen is het mogelijk elektra te gebruiken. Op ieder veld zijn er 1 of meerdere water tappunten. Onze comfortplaatsen hebben een eigen watertappunt en afvoer.

Boeken

Er liggen boeken in het Trefpunt en in de Konkelboet. Deze boeken mag u lenen of ruilen voor een ander boek.

Parkeerplekken

De auto’s mogen alleen op het kampeerterrein voor het laden en lossen van spullen. Alleen op het veld ‘het Achterstik en Paardenbloem’ staat de auto tegenover uw tent geparkeerd, op de andere velden zijn geparkeerde auto’s niet toegestaan.