’t Trappelend

’t Trappelend bestaat eigenlijk uit 2 campingveldjes. Het ene veldje, plaats 1 tot en met 6, ligt helemaal achterin en kijkt uit op het blotevoetenpad, daar staat een duikelrek aan het begin van het veld. Dit veld grenst aan de vissteiger, hier wordt zomers ook wel gezwommen.

Het andere veldje met comfortplaatsen nummer 7 tot 12 grenst aan het grote piratenschip, dit is uitermate geschikt voor wat oudere kinderen. De velden grenzen aan het open water, waar u middels de grote vissteiger kunt vissen. Komt u met de fiets en een klein tentje, dan kunt u fijn langs het water staan.

  • Onze comfortplaatsen zijn uitgerust met een eigen watertappunt, vuilwaterafvoer waar u uw caravan op kunt aansluiten en een afvoerputje, de plaatsen zijn ongeveer 100m2 en beschikken over 10 ampère elektra.

Water

De plaatsen 1, 2 en 7 t/m 12 hebben een watertappunt waar u uw caravan op kunt aansluiten. Tevens beschikken deze plaatsen over een vuilwaterafvoer en kraan. De overige plaatsen ( 3, 4, 5 en 6) hebben een gedeelde watertappunt, waar u ook water kunt halen.

Electra

De plaatsen 1, 2, 3 en 6, 7 t/m 12 beschikken over een elektra aansluiten van 10 ampère. De overige plaatsen ( 4 en 5) beschikken over een elektra aansluiting van 6 ampère.

Boeken

Klik hier voor als u wilt boeken. Als u in de boekingsmodule aanklikt wanneer u wilt komen en met hoeveel personen, dan geeft de boekingsmodule vanzelf de prijs aan.