Camperveld De Hulft

Op camperveldje de Hulft is de ondergrond voorzien van grastegels, zodat de ondergrond de campers kan dragen, maar het terrein ook een groene uitstraling heeft. Zo heeft u toch het kampeergevoel. Een win-win situatie dus!

Camperveld ‘de Hulft’ plaatsen 1 en 2 hebben vrij uitzicht op het water, waar aan de overkant de loods van de buurman staat, en aan de andere kant kijkt u vrij uit op een grasveldje. Het veldje heeft een gezellige sfeer. Soms zult u mensen op blote voeten langs het water zien lopen.

De Hulft plaatsen 3, 4 en 5 zijn tegen, en naast de Konkelboet gelegen, deze plaatsen zijn verhard waard e camper staat, en daarnaast heeft u een eigen grasveldje.

Alle camper plaatsen zijn voorzien van elektriciteit van 6 tot 10 amp.

Op de camping zijn 3 toiletgebouwen. In het rode toiletgebouw bevindt zich een stortplaats om uw chemische toilet te legen. 

In mei 2023 hebben we een nieuwe camperloosplaats gemaakt. Deze bevindt zich naast het rode toiletgebouw. Hier kunt u ook schoon water tanken.

Let op: Campers langer dan 10 meter kunnen wij helaas niet ontvangen.

Boeken

Klik hier voor als u wilt boeken. Als u in de boekingsmodule aanklikt wanneer u wilt komen en met hoeveel personen geeft de boekingsmodule vanzelf de prijs aan.