Camperveld De Gortla

De ondergrond bestaat uit grastegels, zodat de ondergrond de campers kan dragen, maar het terrein ook een groene uitstraling heeft. Zo heeft u toch het kampeergevoel. Een win-win situatie dus! In de gaten van deze grastegels kunnen haringen geslagen worden om uw luifel etc vast te zetten. Tevens kan er in overleg een bijzettentje bij de plaats geplaatst worden van maximaal 6m2.

Tussen plaats 4 en 5 en 6 en 7, is een waterkraan gesitueerd.

Alle camper plaatsen zijn voorzien van elektriciteit van 6 tot 10 amp.

De camperplaatsen op de Gortla zijn 10 meter breed en 8 meter lang. De camperplaatsen 3 tot en met 7 hebben een goede satellietontvangst. Er kunnen hier campers staan tot 8.50 meter.

De camperplaatsen bevinden zich tussen het rode toiletgebouw en het groene toiletgebouw in.

In het rode sanitairgebouw, deze heeft vloerverwarming (lekker in de winter) bevindt zich een stortplaats om uw chemische toilet te legen. Er is een vuilwaterput en een plaats om schoon water te tanken, tevens is hier een mindervalide unit. In het groene sanitair gebouw is ook een familiedouche en een baby bad.

 

Let op: Campers van 10 meter en langer kunnen wij helaas niet ontvangen.

Boeken

Klik hier voor als u wilt boeken. Als u in de boekingsmodule aanklikt wanneer u wilt komen en met hoeveel personen, dan geeft de boekingsmodule vanzelf de prijs aan.