Safaritenten Merel en Kievit

Safaritenten Merel en Kievit

Deze staan gesitueerd op veld de Bovenwoid met speeltuintje op het veld.

Boeken

Klik hier als u wilt boeken.

Als u in de boekingsmodule aanklikt wanneer u wilt komen en met hoeveel personen dan geeft de boekingsmodule vanzelf de prijs aan.

Linnengoed kunt u zelf meenemen of huren bij ons.

Deze safaritenten zijn ingericht voor 4 personen. Als u de safaritent in komt staat aan uw rechterkant een luxe rolkeuken. Deze keuken kunt u naar buiten rollen om bijvoorbeeld buiten te koken, maar binnen koken is ook mogelijk. De tent is ingericht met een 4 pits gaskooktoestel, een waterkoker, koffiezetapparaat, pannen, koelkast en serviesgoed.

Aan de linkerkant binnen treft u de zithoek aan. Hier staat 2 losse stoelen, een tafel en een bank (Kievit) In de safaritent Merel staan 4 losse stoelen en een tafel. In deze ruimte staat ook een elektrisch kacheltje. Tevens kunt u een gaskachel bij ons huren, zodat het met koudere avonden ook aangenaam verblijven is.

Slaapkamer 1

Achter het doek, deze opent met een rits, bevindt zich een 2 persoonsbed van (1.60 x 2.00)  met nachtkastje en lamp en een legkast. Er is hier eventueel voldoende ruimte voor een campingbedje. 

Slaapkamer 2

Aan de andere kant van het doek, deze opent ook met een rits, staat een stapelbed (0.90 bij 2.00) hier is ook een nachtkastje met lamp. 

In overleg kan er een klein koepeltentje (max +/-4 m2) bij geplaatst worden. 

Op de grote veranda kunt u heerlijk vertoeven! Er staan lounge stoelen om te relaxen. Ook is er een bank in de zijkant van de veranda verwerkt. Terwijl u lekker op de veranda zit, kunnen uw kinderen fijn spelen in de speeltuin voor de tent of bij de andere speelattributen die er op het terrein zijn.

Sanitair

De uitstekende sanitaire voorzieningen bevinden zich op 15 meter van de Safaritenten. In dit verwarmde rode toiletgebouw is naast het gewone sanitair ook een minder valide unit aanwezig. In het groene toiletgebouw bevindt zich een verhoogd babybadje en een familiedouche. Het groene toiletgebouw staat iets verder van de safaritenten. (80 meter afstand)

Corona: Als de overheid besluit dat de toiletten en douches dicht moeten, dan krijgt u een sleutel voor uw eigen toilet en douche. U kunt dus altijd komen.