Safaritent Ekster

Avontuurlijk overnachten in de safaritent Ekster

Zeer geschikt voor gezinnen of gezellig met vrienden. De Safaritent Ekster is geschikt voor maximaal 6 personen. De safaritent staat op veld het Trappelend.

Boeken

Klik hier als u wilt boeken. Als u in de boekingsmodule aanklikt wanneer u wilt komen, ziet u vanzelf de prijs van die periode.

Zodra u de tent nadert valt meteen de ruime vlonder op met grote picknick tafel. Hier kunt u gezellig zitten in nabijheid van elkaar. Vervolgens loopt u de verhoging op, waar een relaxte bank, een tafel en stoelen staan.

Door de deur stapt u zo de woonkamer/eetkeuken binnen. De woonkamer heeft een zitbank met televisie. Hier staat ook een elektrisch kacheltje. Tevens kunt u een gaskachel huren, zodat het met koudere avonden ook aangenaam verblijven is.

De keuken beschikt over al het keukengerei dat u normaal gesproken nodig heeft. Zoals een waterkoker, koffiezetapparaat, 4 pits gasfornuis, potten en pannen, serviesgoed etc. Ook beschikt de keuken over een boiler zodat u warm en koud water in de keuken heeft.

Links naast de keuken bevind zich het toilet.

Achter in de tent, bevinden zich 2 slaapkamers gescheiden door schuifdeuren. In de slaapkamer links staat een tweepersoonsbed. In de slaapkamer rechts komt u in een kamer met 2 stapelbedden.

Woonkamer

Zodra u de tent binnenloopt zie u een riante tafel waar u met 6 personen aan kunt zitten. Aan de linker kant is er een zithoek met zitbank, tafel en een televisie met Digitenne.

Slaapkamer

In de master-bedroom bevindt zich een riant 2 persoons bed (1.60×2.00). In de kamer ernaast staan 2 stapelbedden (0.90×2.00).  Dekens en kussens zijn aanwezig. U kunt linnengoed zelf meenemen of huren.

Keuken

U kookt op een 4 pits gasfornuis. In de luxe keuken vindt u onder andere een waterkoker, koffiezetapparaat, alle pannen en potten die u nodig heeft, serviesgoed, afwasbak en stromend warm en koud water. Tevens beschikt u over een grote koelkast met vriesvak.

Terras

Het riante terras bevat een riante tafel. Hier kunt u gezellig zitten. Wist u dat de kinderen vanaf het terras zo naar het grote klim piratenschip kunnen lopen? Deze staat in een grote zandbak. En even verderop is zijn er meer speeltoestellen. En u? U heeft een prachtig uitzicht op de mooie natuur van het Blotevoetenpad.

Sanitair

Voor het toilet bezoek heeft u beschikking over een eigen toilet in de tent. Voor het nemen van een douche kunt u gebruik maken van de uitstekende sanitaire voorzieningen. In het rpde toiletgebouw is een minder valide unit aanwezig. In het groene toiletgebouw verderop de camping, bevindt zich een verhoogd babybadje en familiedouche. Op veld Paardenbloem staan 2 badkamers en 2 toiletten.

Corona: Als de overheid besluit dat de toiletten en douches dicht moeten, dan krijgt u een sleutel voor uw eigen en douche (toilet is al in de tent gebouwd). U kunt dus altijd komen.