Pipowagen Snuitje

De knusse pipowagen

Pipowagen Snuitje is uitermate geschikt voor 2 personen.

Boeken

Klik hier als u wilt boeken. Pipowagen Snuitje kunt u al boeken voor 1 nacht! Als u in de boekingsmodule aanklikt wanneer u wilt komen en met hoeveel personen, dan geeft de boekingsmodule vanzelf de prijs aan. 

Linnengoed kunt u zelf meenemen of huren bij ons.

De accommodatie staat op een klein rustig veldje, schuin tegenover Pipowagen Snuf.

Voor de Pipowagen is een terras. De pipowagen is geschikt voor 2 personen. De accommodatie is voorzien van een veilige elektrische verwarming, waardoor het hier ook goed toeven is in het voor- en naseizoen.

Keuken annex woonkamer

Via de veranda komt u in de keuken en woonkamer. Pipowagen Snuitje heeft alle keukenspullen die u veel gebruikt in de keuken. Zo is er een waterkoker, koelkastje en koffiezetapparaat aanwezig. Ook is er koud stromend water. Hiernaast is er een 3 pits gastoestel aanwezig  waarop u kunt koken. Borden, pannen, bekers, e.d. zijn vanzelfsprekend ook aanwezig. In de woonkamer staan 2 stoelen en een tafel waar u lekker kunt eten. Er is ook een televisie aanwezig dat voorzien is van digitenne.

Slaapkamer

Achterin de woonkamer van de accommodatie staat het 2 persoonsbed. Van 1.40 bij 2.00 meter.

Sanitair

De uitstekende sanitaire voorzieningen bevinden zich vlakbij de Pipowagen. Ook is er een verhoogd babybadje en familiedouche aanwezig.

Terras

U kunt gebruik maken van uw eigen terras met tuinmeubilair. 

In de winter wordt pipowagen Snuitje ook verhuurd. Alleen is er in de pipowagen dan geen water. Dit kunt u bij het toiletgebouw halen. Vanaf 1 april is er weer water in de pipowagen.

Huisdieren zijn in overleg toegestaan in de Pipowagen.

Corona: Als de overheid besluit dat de toiletten en douches dicht moeten, dan krijgt u een sleutel voor uw eigen toilet en douche. U kunt dus altijd komen.