Pipowagen Snuf

De romantische pipowagen

Pipowagen Snuf is gebouwd in 1939 en staat sinds 2009 op camping de Gouwe stek. Doordat de wagen hoog op zijn wielen staat, heeft u een mooi uitzicht over het veld. Voor de Pipowagen bevindt zich een terras met een eigen tuintje.

Boeken

Klik hier als u wilt boeken. 

Als u in de boekingsmodule aanklikt wanneer u wilt komen en met hoeveel personen geeft de boekingsmodule vanzelf de prijs aan. Linnengoed kunt u zelf meenemen of huren bij ons.

De Pipowagen is geschikt voor 4 personen. De Pipowagen is voorzien van een romantische elektrische haard, waardoor het hier ook goed toeven is in het voor- en naseizoen. Er zijn veel raampjes rondom waardoor er veel licht is.

Keuken

Zodra u binnenkomt loopt u de relatief grote keuken binnen. Zoals alle Pipowagens op de Gouwe Stek is er een compleet ingerichte keuken. Er is onder andere serviesgoed, pannen, koud stromend water, een koelkast, een gasfornuis, een koffiezetapparaat en een waterkoker.

Woonkamer

Links van de keuken loopt u de gezellig ingerichte woonkamer binnen. Hier springt de romantische elektrische haard meteen in het oog. Hij wordt niet heet aan de buitenkant en is dus veilig voor kinderen. Tevens hangt er hier nog een verwarming. Een eethoek zorgt dat u hier goed kunt dineren. Ook is er een zithoek waar u lekker kunt zitten. Tevens is er een televisie met Digitenne. De inrichting is met veel zorg gekozen.

Slaapkamers

Pipowagen Snuf heeft een ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed met dik matras. (2.00 x 1.40). Los van deze kamer is er een stapelbed (1.90×0.80).

Sanitair

De uitstekende sanitaire voorzieningen bevinden zich vlakbij de Pipowagen (20 meter afstand). Ook is er een verhoogd babybadje en familiedouche aanwezig.

Terras

Lekker genieten van de zon op uw eigen terras. Terwijl u lekker geniet, kunt u uw kinderen zien spelen bij het duikel- en klimrek of op het grasveld dat voor de pipowagen ligt.

Bijzettentje

Er is ruimte naast de pipowagen om in overleg een bijzettentje neer te zetten. 

Corona: Als de overheid besluit dat de toiletten en douches dicht moeten, dan krijgt u een sleutel voor uw eigen toilet en douche. U kunt dus altijd komen.