Slaapkamers

Lekker dromen in de Gouwe Droom

De Gouwe Droom beschikt over 6 slaapkamers, allemaal aangeduid met een tulpennaam. Beneden is er 1 grote slaapkamer, geschikt voor 12 personen en een 6-persoonskamer. Op de bovenverdieping bevinden zich vier 6-persoonsslaapkamers (met een trap te bereiken).

Elke kamer heeft een klein orientatie-lampje bij de deur. Deze kan uitgezet worden. Alle kamers hebben vloerverwarming, behalve kamer Rosario, hier hangt een elektrische kachel.

Op alle bedden ligt een kussen en een dekbed. U moet wel zelf linnengoed meenemen of huren bij ons.

Kamers beneden

Er zijn twee slaapkamers op de bovenverdieping die zijn ingericht met stapelbedden.

White dream

12 personen

In slaapkamer ‘White Dream’, kunt u heerlijk slapen met 12 personen. In de slaapkamer staan 6 stapelbedden, met kussens en dekbedden. Verder staan er een aantal kasten en zijn er voldoende stopcontacten. Een nachtlampje bij de deur, maakt het geheel compleet.

Een modern afzuigsysteem, zorgt ervoor dat u voldoende frisse lucht krijgt, zodat u heerlijk kunt slapen.

Het moderne, ruime sanitair bevindt zich om de hoek van deze kamer. Er zijn wastafels, 4 douches en 3 toiletten. Ook is er een Minder Valide toilet, met douche en wastafel en een familiedouche.

Friendship

6 personen

Deze 6-persoonskamer is beneden gesitueerd. In de kamer staan 3 stapelbedden en 2 kasten. Hiernaast beschikt de kamer over vloerverwarming. Vanuit deze kamer kunt u gebruik maken van de moderne sanitaire ruimte op de begane grond.

Kamers boven

De 6-persoonskamers boven beschikken over een twee persoonsbed (welke uit elkaar te schuiven is) en over 2 stapelbedden. Kamer ‘Rosario’ heeft 3 stapelbedden.

Elke kamer heeft eigen sanitair; een douche, wastafel en een apart toilet.

Rosario

6 personen

Kamer ‘Rosario’ is gereed gemaakt voor 6 personen. Er staan 3 stapelbedden, er is een zitje en elektrische verwarming. Voor de ramen zitten horren.

De kamer heeft z’n eigen sanitair; een douche, wastafel en een apart toilet.

Negrita

6 personen

Via een ruime trap en ballustrade komt u in de ruime 6-persoonskamer ‘Negrita’. De kamer heeft een twee persoonsbed (welke uit elkaar te schuiven is) en 2 stapelbedden. Door de mooie raampartij, is de kamer lekker licht.

Een eigen douche, wastafel en apart toilet, horen bij deze kamer. Ook bevat de kamer vloerverwarming. Hiernaast bevat de kamer een klein keukenblokje, waardoor u de mogelijkheid heeft om koffie en thee te zetten of om zelf maaltijden klaar te maken. (dit kan alleen in overleg geopend worden)

Yokohama

6 personen

Kamer ‘Yokohama’ is gereed gemaakt voor 6 personen. Er staan 2 stapelbedden en 2 éénpersoonsbedden.

De kamer heeft z’n eigen sanitair; een douche, wastafel en een apart toilet. 

Hiernaast bevat de kamer een klein keukenblokje, waardoor u de mogelijkheid heeft om koffie en thee te zetten of om zelf maaltijden klaar te maken. (dit is alleen zo als de kamer apart verhuurd wordt) 

Prominence

6 personen

Kamer Prominence is geschikt voor 6 personen. In de kamer staat een tweepersoonsbed (welke uit elkaar te schuiven is) en 2 stapelbedden. Voor de ramen zitten horren. Hiernaast beschikt de kamer over vloerverwarming. De kamer heeft een eigen douche met een apart toilet.

 Ook bevat de kamer een klein keukenblokje, waardoor u de mogelijkheid heeft om koffie en thee te zetten of om zelf maaltijden klaar te maken. (Dit is alleen als de kamer apart verhuurd wordt.)

DutchEnglishGerman