Verschillende ruimtes

Verschillende ruimtes voor iedereen

Er is een luxe keuken, met alles erop en eraan zoals een Amerikaanse koel- vriescombinatie, 2 combimagnetrons een horeca vaatwasser, alle potten en pannen die u nodig heeft! Boven is er een relaxruimte met een bar, schaakbord en tv.

Keuken

Kookprinsen en prinsessen kunnen zich helemaal uitleven in de volledig ingerichte keuken van het groepsverblijf van de Gouwe Droom. De Keuken is van alle gemakken voorzien

  • Amerikaanse koel- en vrieskast
  • 2 combi-ovens met magnetron functie
  • Inductiekookplaat met 5 pitten
  • Horeca vaatwasser (vaatwasmiddel wordt automatisch toegevoegd)
  • Waterkoker
  • Professioneel koffiezetapparaat (filters zijn aanwezig)
  • Pannen, borden, bekers, glazen, bestek, kommen…enz..

Woonkamer

Het groepsverblijf de Gouwe Droom heeft een ruim opgezette woonkamer, met een prive bar! Hier kunt u gezellig samen komen, lekker loungen op de riante banken. Er zijn volop ramen waarbij het licht naar binnen stroomt.
Ga lekker op de bank zitten om even bij te praten, een spelletje te spelen of trek je lekker even terug met een goed boek. De hoekbank is zo ruim dat er veel mensen op kunnen zitten. Ook kunt u een poef pakken en neerzetten daar waar u wilt zitten. Vanaf de bank kunt u goed televisie kijken. De televisie kan gedraaid worden, zodat u zelf de ideale kijkhoek kunt bepalen. De bank kan niet uit elkaar.

Heeft u het voetbalspel en het schaakbord gezien? U kunt hier een ouderwets spelletjes schaak spelen. Voor scholen is dit een mooie ruimte voor de bonte avond, er is namelijk disco verlichting aanwezig in het plafond.

Sanitair

Het Sanitair van de Gouwe Droom is ruim voldoende voor 42 personen. Het sanitair is modern en ruim opgezet. Beneden zijn er 4 douches en 6 toiletten. Waarvan 1 douche en toilet zich in de mindervalide unit bevindt. Alle 6 persoonskamers op de bovenverdieping hebben een eigen douche/wastafel en een apart toilet.

Terras en tuin

Het groepsverblijf beschikt over een eigen terras met grote banken en tafels om gezellig samen te kunnen zitten. Ook is er een grasveldje met duikelstangen en klimtoestel speciaal voor de gasten van het groepsverblijf.

DutchEnglishGerman