Groeps­accommodatie

met maar liefst 42 slaapplekken en vele faciliteiten

Wilt u even lekker weg in een vakantiehuis?

Kom dan naar Groepsverblijf de Gouwe Droom!

In het verblijf is er een luxe keuken, met alles erop en eraan! Denk hierbij aan een Amerikaanse koel/vriescombinatie, 2 combimagnetrons een horeca vaatwasser, alle potten en pannen die u nodig heeft! In de woonkeuken staan diverse tafels, die u kunt neerzetten hoe u het wilt. 

Op de eerste verdieping is er een relaxruimte met een bar, schaakbord en tv. 

Tevens kunt u heerlijk op het terras vertoeven met een duikelrek en klimtoestel. 

En de slaapkamers? Er zijn 4 slaapkamers met eigen sanitair, en 2 slaapkamers op de begane grond met gedeeld sanitair.

Groepsverblijf de Gouwe Droom is ook te vinden op www.groepsaccommodatie-info.nl.
Previous
Next

U kunt uw verblijf geheel laten verzorgen met ontbijt, lunch, borrel en diner!

Gezellig met familie en/of vrienden samenzijn in een modern groepsverbijf, welke van alle gemakken is voorzien. Van de groepsaccommodatie kunnen 42 mensen gebruik maken. (kleinere groepen zijn ook welkom, de prijs is vanaf 15 personen) Er is een ruime woonkamer met moderne keuken. Het sanitair is mooi, fris en modern tevens is er een mindervalide badkamer. Beneden zijn 2 slaapkamers voor 6 en 12 personen. Boven zijn er 4 slaapkamers 1 voor 6 personen en 3 voor 6 personen met elk eigen sanitair.

Omgeving

Het groepsverbijf heeft een groot eigen terras, waar u heerlijk in de zon kunt vertoeven. Gelegen op het Oosten en Zuiden. Kinderen kunnen fijn buiten spelen op het terras bij de accommodatie of op de trampoline en de andere speeltoestellen die op het kampeerterrein gelegen zijn. Zoals een piratenschip, schommels, skelters, trekkertjes etc. Of ga voetballen op het voetbalveld of volleybalbeld. Maak met papa of mama een kampvuur  in de kampvuurkuil!

Nieuw!

Vanaf maart 2020 heeft het groepsverblijf de beschikking over een mooie ruime relaxkamer, met ramen tot op de grond. De woonkamer heeft een hoog plafond, hierdoor voelt de kamer extra ruim aan. Ook voelt de ruimte lekker warm door de vloerverwarming.

In de woonkamer bevindt zich een gezellige bar, een lichtinstallatie en in de vloer zit een schaakbord. Er zijn ruime banken om gezellig samen te zitten. Hiernaast is er een televisie en een geluidsinstallatie. Wilt u disco? Dan zijn hier speciale lampen voor.

Previous
Next

Ligging nabij Enkhuizen – Noord-Holland.

De Groepsaccommodatie heeft een ideale ligging: tegenover het groepsverblijf bevindt zich het Streekbos (<500m) waar u kunt zwemmen in een meertje met zandstrand. Tevens kunt u hier heerlijk fietsen en wandelen. Wilt u liever iets anders doen? Ook dat kan in het Streekbos: denk aan klimmen in het klimpark, midgetgolfen, klootschieten, sterren kijken, natuureducatie,  kanovaren, voet schilderen, een fiets of een step huren, verschillende vaartochten en teambuildingsactiviteiten. Dit alles op nog geen 500 meter vanaf de accommodatie!

Tevens ligt er om het kampeerterrein een blote voetenpad van 2,4 km. Het langste pad van Noord-Holland! Zeer geschikt voor jong en oud!

Hiernaast bevindt het groepsverblijf zich vlakbij het pittoreske historische stadje Enkhuizen met interessante geschiedenis (2.5 km tot centrum). Ook kunt u heerlijk fietsen langs het IJsselmeer. Of natuurlijk lekker zwemmen.

DutchEnglishGerman