Groeps­accommodatie

met maar liefst 42 slaapplekken en vele faciliteiten

Wilt u even lekker weg in een vakantiehuis?

Kom dan naar Groepsverblijf de Gouwe Droom!

In het verblijf is er een luxe keuken, met alles erop en eraan! Denk hierbij aan een Amerikaanse koel/vriescombinatie, 2 combimagnetrons een horeca vaatwasser, alle potten en pannen die u nodig heeft! In de woonkeuken staan diverse tafels, die u kunt neerzetten hoe u het zelf wilt.

Op de eerste verdieping is er een relaxruimte met een bar, schaakbord en tv.

Tevens kunt u heerlijk op het terras vertoeven met uw groep. En de kinderen? Die kunnen duikelen op het duikelrek of het klimtoestel. Of spelen op de camping, met de vele speeltuintjes.

Er zijn 4 ruime slaapkamers met eigen sanitair, en 3 ruime slaapkamers op de begane grond met gedeeld sanitair.

 

 

Previous slide
Next slide

U kunt uw verblijf geheel laten verzorgen met ontbijt, lunch, borrel en diner!

Gezellig met familie en/of vrienden samenzijn in een modern groepsverbijf, welke van alle gemakken is voorzien. Van de groepsaccommodatie kunnen 42 mensen gebruik maken. (kleinere groepen zijn ook welkom) Er is een ruime woonkamer met moderne keuken. Het sanitair is mooi, fris en modern, tevens is er een mindervalide badkamer. Beneden zijn er 3 slaapkamers. Boven zijn er 4 slaapkamers, met elk eigen sanitair. Tevens zijn er 2 kinderstoelen en 2 kinderbedjes aanwezig.

Op het terrein

Het groepsverbijf heeft een groot eigen terras, waar u heerlijk in de zon kunt vertoeven. Gelegen op het Oosten en Zuiden. Kinderen kunnen fijn buiten spelen op het terras bij de accommodatie, waar 2 speeltoestellen zijn gesitueerd of op de andere speeltoestellen die op het kampeerterrein gelegen zijn. Zoals een piratenschip, schommels, glijbaan, speelhuisjes, wipkip, skelters, trekkertjes etc. 

Of ga voetballen op het voetbalveld of volleybalveld. Maak met papa of mama een kampvuur in de kampvuurkuil! Er is van alles mogelijk! 

Previous slide
Next slide

Ligging nabij Enkhuizen – Noord-Holland.

De Groepsaccommodatie heeft een ideale ligging: tegenover het groepsverblijf bevindt zich het Streekbos (<500m) waar u kunt zwemmen in een meertje met zandstrand. Tevens kunt u hier heerlijk fietsen en wandelen. Wilt u liever iets anders doen? Ook dat kan in het Streekbos: denk aan klimmen in het klimpark, midgetgolfen, klootschieten, sterren kijken, natuureducatie,  kanovaren, voet schilderen, een fiets of een step huren, verschillende vaartochten en teambuildingsactiviteiten. Dit alles op nog geen 500 meter vanaf de accommodatie!

Tevens ligt er om het kampeerterrein een blote voetenpad van 2,4 km. Het langste pad van Noord-Holland! Zeer geschikt voor jong en oud!

Hiernaast bevindt het groepsverblijf zich vlakbij het pittoreske historische stadje Enkhuizen met interessante geschiedenis (2.5 km tot centrum). Ook kunt u heerlijk fietsen langs het IJsselmeer. Of natuurlijk lekker zwemmen.

Groepsverblijf de Gouwe Droom is ook te vinden op www.groepsaccommodatie-info.nl.