Activiteiten op de camping

Drinken en eten
In ’t Trefpunt of op het terras kunt u terecht voor een drankje.
Op de camping is er een ontbijtservice. Als u voor 15.00 besteld dan wordt het ontbijt de volgende morgen om 9 uur (zondag 10 uur) bij uw tent of caravan gebracht. Ook kunnen er pistoletjes worden besteld.
In het hoogseizoen en in de schoolvakanties is er elke week een pannenkoekenavond! Kom gezellig mee eten!

Voor de kinderen
Op vrijwel elk veld is er voor de hele kleintjes wel een speelhuisje, zandbak of klimrek te vinden. Voor kinderen tot 6 jaar zijn er fietsjes en trekkertjes waar gratis op gereden mag worden. Voor de grotere kinderen zijn er trampolines en een grote klimboot om in te klimmen. Ook zijn er een paar skelters die voor 1 euro per dagdeel gehuurd kunnen worden. Ook bij minder weer is er het één en ander te doen op de camping. Bijvoorbeeld een potje tafelvoetballen of gezellig een spelletje spelen in ’t Trefpunt. Of kom kijken op het grote scherm naar een kinderfilm.

Kippen, konijnen, katten, cavia’s, hangbuikzwijn en hond Sam
Op de camping zijn veel dieren te vinden zoals: Kippen, konijnen, katten, cavia’s en een hangbuik zwijntje. Bezoek de grote ren met cavia’s en konijnen en kroel lekker door hun zachte vacht. De hond van de eigenaar loopt regelmatig met zijn baasje over de camping. Hij laat zich door iedereen aaien, wat een lieverd is het toch..

Wat is er verder nog te doen op de camping?

 • Er is een kampvuurplaats waar regelmatig een vuurtje wordt aangelegd door campinggasten of door de eigenaren.
 • Regelmatig wordt er, bij goed weer, een poldertocht met een authentieke schuit georganiseerd.
 • Regelmatig organiseert Nicole van Vlammen een workshop waarbij u bijvoorbeeld een 3 gangen diner klaarmaakt op een kampvuur (bij voldoende animo).
 • Er liggen boeken op verschillende plaatsen op de camping, deze boeken mag u lenen of ruilen voor een ander boek.
 • Koffie uur met handwerken ‘kopje Crea’
  Elke maandagochtend bent u van harte welkom vanaf 10 uur in de ontvangstruimte voor een gezellig kopje koffie. Kom gezellig aanschuiven en neem, indien gewenst, uw handwerkje mee. Breien, haken, kleuren, niets is te gek! Trude is van alle markten thuis en kan u helpen mocht u dat willen.
 • Rondom de camping bevindt zich het blotevoetenpad Gouwe Voeten! In het hoogseizoen wordt regelmatig in de avond een gezamenlijke wandeling over het Blotevoetenpad Gouwe Voeten.
 • Aan de rand van de camping bevinden zich de sportvelden. Daar kunt u lekker gaan voetballen, volleyballen, of doen daar waar u zin in heeft.
 • De camping is gelegen aan een grote sloot, waarin u uitstekend kunt vissen. Er is dan ook een mooie vis-steiger aangelegd. Ook leuk om met een rubber bootje hier te dobberen.
 • Op nog geen 500 meter vanaf de camping bevindt zich het Streekbos met een meertje waar u heerlijk kunt zwemmen. Ook is er een speeltuin en zandstrand zodat ook aan de behoefte van het bouwen van zandkastelen voldaan kan worden.
nl_NL
en_US nl_NL
Camping De Gouwe Stek