DutchEnglishGerman

Boeken

Een campingplaats boeken

In het formulier hieronder kun je een plaats boeken op de camping. Ook kun je met dit formulier groepsaccommodatie De Gouwe Droom boeken. Als je een wandeling op het blotevoetenpad wilt reserveren, klik dan hier.

Kamperen met elektra, warm en koud water, al vanaf €18,50* per nacht, exclusief lokale belastingen.

Wij hebben in 2022 geen seizoensplaatsen meer beschikbaar. 

We hebben nog maandplaatsen in September €340,- en oktober €340,- De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en eventuele toeslag van een comfortplaats, met 2 personen. Als u dit wilt boeken neem dan contact met ons op.

Hieronder ziet u de boekingsmodule. Nadat u het aantal personen, het desbetreffende veld of accommodatie heeft aangeklikt, komt u bij een plattegrond waar u een plekje kunt uitzoeken. Bij de volgende stap kunt u eventueel uw hond etc toevoegen. Daarna kunt u precies zien wat er beschikbaarheid is en wat de prijs is van die periode.

*SVR leden betalen €18,50 in 2022 in het voor- en naseizoen voor 2 personen exclusief comfortplaats toeslag*. Met Hemelvaart en Pinksteren en in het hoogseizoen is het svr tarief €20,50. *exclusief lokale belastingen en eventuele toeslag van een comfortplaats.

Let op: op zaterdag 21 mei is er een popfestival op 800 meter van de camping verwijderd. Hierdoor zou enige overlast kunnen ontstaan.
DutchEnglishGerman