DutchEnglishGerman

Boeken

Een campingplaats boeken

In het formulier hieronder kun je een plaats boeken op de camping. Ook kun je met dit formulier groepsaccommodatie De Gouwe Droom boeken. Als je een wandeling op het blotevoetenpad wilt reserveren, klik dan hier.

Kamperen met elektra, warm en koud water, al vanaf €18,50* per nacht, exclusief lokale belastingen.

Hieronder ziet u de boekingsmodule. Nadat u het aantal personen en welke type accommodatie u wilt boeken heeft aangeklikt, komt u bij een plattegrond waar u een plaats kunt uitzoeken. 

Bij stap 3 (artikelen)  kunt u eventueel uw hond etc toevoegen. U kunt dan ook zien wat de prijs is in de periode wanneer u wilt komen.

– Komt u tussen 1 oktober en 15 maart aan op onze camping? Dan kunt u alleen op de verharde camperplaatsen staan, u kunt komen overnachten als u toerist bent. Er hangt een telefoonnummer op de deur die u kunt bellen bij aankomst. U moet van tevoren via onze website een boeking plaatsen. 

Reserveren voor 2023: Vanaf  1 december kunt u een kampeerplaats, pipowagen of safaritent reserveren voor 2023. Voor seizoensplaatsen hebben wij een wachtlijst. Wij hebben geen voorseizoensplaatsen, alleen maandplaatsen. U kunt een reservering aanmaken via de website. De verwachting is dat er veel mensen een boeking gaan doen in die periode, probeer bij voorkeur een boeking aan te maken via de website, indien dat niet lukt kunt u ons altijd bellen, maar wij kunnen 1 persoon per keer aan de telefoon helpen. 

*SVR leden betalen €18,50 in 2022 in het voor- en naseizoen voor 2 personen exclusief comfortplaats toeslag*. Met Hemelvaart en Pinksteren en in het hoogseizoen is het svr tarief €20,50. *exclusief lokale belastingen en eventuele toeslag van een comfortplaats.

Let op: op 9 en 10 september is er een popfestival op 800 meter van de camping verwijderd. Hierdoor zou enige overlast kunnen ontstaan.
DutchEnglishGerman