Boeken

Een campingplaats boeken

In de link hieronder kun je een plaats boeken op de camping (geen groepen). Ook kun je met dit formulier groepsaccommodatie De Gouwe Droom boeken. Als je een wandeling op het blotevoetenpad wilt reserveren, klik dan hier.

We hebben voor onze kampeerplaatsen, pipowagens en safaritenten geen vaste aankomst en vertrekdag. Onze prijzen zijn inclusief elektra, wifi, warm en koud water.

Hieronder staat de link naar de boekingsmodule.

De camping is gesloten vanaf 19 oktober tot 10 november, vanwege aanpassingen op het terrein. Vanaf 10 november tot 22 maart zijn wij geopend als camperplaats. U dient zelfvoorzienend te zijn. Het sanitair is niet geopend. Wel is er stroom (10 ampere) aanwezig, en u kunt water lozen en tanken en het chemisch toilet is geopend. U dient van tevoren een reservering aan te maken via de website. U kunt bij aankomst door de slagboom en uw kampeermiddel parkeren op de verharde camperplaatsen.

Wilt u een pipowagen/safaritent of kampeerplaats reserveren voor 2024? Vanaf 6 december kunt u een plaats reserveren voor 2024. Dan zijn ook de maandprijzen bekend van de maanden april, mei, juni, september en oktober. De Gouwe Droom kunt u nu al boeken voor 2024.