Safaritenten Kievit en Merel

Op 25 februari 2021 zijn er 2 splinternieuwe safaritenten op veld de Bovenwoid neergezet.

De safaritenten kijken uit op de speelattributen die op het veld staan.

Deze tenten zijn ingericht voor 4 personen. Als u de safaritent in komt staat aan uw rechterkant een luxe rolkeuken. Deze keuken kunt u naar buiten rollen om bijvoorbeeld buiten te koken, maar binnen koken is ook mogelijk. De tent is ingericht met een 4 pits gaskooktoestel, een waterkoker, koffiezetapparaat, pannen, koelkast en serviesgoed.

Aan de linkerkant binnen treft u de zithoek aan. Hier staat 2 losse stoelen, een tafel en een bank (Kievit) In de safaritent Merel staan 4 losse stoelen en een tafel. In deze ruimte staat ook een elektrisch kacheltje. Tevens kunt u een gaskachel bij ons huren, zodat het met koudere avonden ook aangenaam verblijven is.

In de safaritenten Merel en Kievit: Achter het doek, deze opent met een rits, bevindt zich een 2 persoonsbed van (1.60 x 2.00)  met nachtkastje en lamp, hier is voldoende ruimte voor een campingbedje. Aan de andere kant van het doek staat een stapelbed (0.90 bij 2.00) hier is ook een nachtkastje met lamp. De tent is geschikt voor 4 personen.  Maar ook met minder personen bent u van harte welkom! In overleg kan er een klein koepeltentje (max +/-2 m2) bij geplaatst worden. 

Op de grote veranda kunt u heerlijk vertoeven! Er staan lounge stoelen om te relaxen. Ook is er een bank in de zijkant van de veranda verwerkt. Terwijl u lekker op uw eigen veranda zit, kunnen uw kinderen fijn spelen in de speeltuin voor de tent of bij de andere speelattributen die er op het terrein zijn.

Sanitair

De uitstekende sanitaire voorzieningen bevinden zich op 20 meter van de Safaritenten. In dit verwarmde rode toiletgebouw is naast het gewone sanitair ook een minder valide unit aanwezig. In het groene toiletgebouw bevindt zich een verhoogd babybadje en een familiedouche. Het groene toiletgebouw staat iets verder van de safaritenten. (80 meter afstand)

Boeken

Klik hier indien u wilt boeken. De safaritenten zijn te boeken voor een halve midweek (ma-wo wo-vr)  (ma-vr), weekend (vr-ma) of we(e)k(en). In het voorseizoen en naseizoen ook van ma-wo, wo-vr, en vr-zo. Als u in de boekingsmodule aanklikt wanneer u wilt komen en met hoeveel personen dan geeft de boekingsmodule vanzelf de prijs aan.

Linnengoed kunt u zelf meenemen of huren bij ons.

Wellicht ook interessant:
Pipowagen Snuf
Pipowagen Snuitje
Pipowagen Klukkluk
Safaritent Ekster

nl_NL