Safaritenten Kievit en Merel

Safaritenten Kievit en Merel 

Op 25 februari 2021 zijn er 2 splinternieuwe safaritenten op veld de Bovenwoid neergezet.

De safaritenten kijken uit op de speelattributen die op het veld staan.

Deze tenten zijn ingericht voor 4 personen. Als u de safaritent in komt staat aan uw rechterkant een luxe rolkeuken. Deze keuken kunt u naar buiten rollen om bijvoorbeeld buiten te koken, maar binnen koken is ook mogelijk. De tent is ingericht met een 4 pits gaskooktoestel, een waterkoker, koffiezetapparaat, pannen en serviesgoed.

Aan de linkerkant treft u de zithoek aan. Hier staat 2 losse stoelen en een bank. Achter het doek bevindt zich een 2 persoonsbed van (1.80 bij 2.00) meter met nachtkastje en lamp. Aan de andere kant van het doek staat een stapelbed (90 bij 2.00) . De tent is geschikt voor 4 personen. In overleg kan er een klein koepeltentje (2 m2) bij geplaatst worden. 

Op de grote veranda kunt u heerlijk vertoeven! Er staan lounge stoelen om te relaxen. Ook is er een bank in de zijkant van de veranda verwerkt. Uw kinderen kunnen spelen in de speeltuin die op het veld gerealiseerd is, of in de andere speeltuinen die op de camping gesitueerd zijn. En u kunt lekker in het zonnetje genieten! 

Sanitair

De uitstekende sanitaire voorzieningen bevinden zich vlakbij (20 meter) deze Safaritenten. In dit verwarmde rode toiletgebouw is naast het gewone sanitair ook een minder valide unit aanwezig. In het groene toiletgebouw bevindt zich een verhoogd babybadje en een familiedouche. Het groene toiletgebouw staat iets verder van de safaritenten. (80 meter afstand)

Boeken

Klik hier voor als u wilt boeken. De safaritenten zijn te boeken voor een halve midweek (ma-wo wo-vr)  (ma-vr), weekend (vr-ma) of week (en)Als u in de boekingsmodule aanklikt wanneer u wilt komen en met hoeveel personen geeft de boekingsmodule vanzelf de prijs aan. Linnengoed kunt u zelf meenemen of huren bij ons.

Wellicht ook interessant:
Pipowagen Snuf
Pipowagen Snuitje
Pipowagen Klukkluk
Safaritent

nl_NL