Safaritent

Kom avontuurlijk overnachten in de Safaritent! Zeer geschikt voor (grote) gezinnen of gezellig met vrienden. De Safaritent is geschikt voor maximaal 12 personen. Hier kunt u buiten koken, heerlijk in de frisse lucht.

Safaritent masterbedroom
Safaritent stapelbed
Safaritent vooraanzicht
Safaritent buitentafel
Safaritent buitentafel
Safaritent met deels uitzicht
Safaritent zijaanzicht
Safaritent met terras
Safaritent met terras
Safaritent met terras
Safaritent terras
Safaritent buitenkeuken

Woonkamer

Zodra u de tent binnenloopt, ziet u de bankstellen waarop u lekker onderuit kunt zakken. Ook staat er een grote tafel om gezellig met z’n allen te dineren.

Slaapkamer

In de masterbedroom bevindt zich een riant 2 persoons bed (1.60×2.00). In de kamer ernaast staan 2 stapelbedden (0.90×2.00). In de woonkamer, afgescheiden door gordijnen staan nog 2 stapelbedden. Ook bevindt zich hier een tweepersoons bedbank (1.40×2.00).

Keuken

De keuken bevindt zich buiten. U kookt op een grote gas-barbecue en/of op het twee-pits kooktoestel. In de keuken vindt u onder andere een koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat, serviesgoed, afwasbak en stromend koud water.

Terras

Het riante terras, waar ook de buitenkeuken gesitueerd is, bevat een riante tafel. Hier kunt u gezellig met 12 personen zitten. Wist u dat de kinderen vanaf het terras zo naar de grote klimboot kunnen lopen? En even verderop zijn de trampolines…. Voor de kleinere kinderen is er een zandbakje en speelhuisje vlak voor het terras. En u? U heeft een prachtig uitzicht op de mooie natuur van het Blotevoetenpad.

Sanitair

De uitstekende sanitaire voorzieningen bevinden zich vlakbij de Safaritent. In dit toiletgebouw is een minder valide unit aanwezig. In het toiletgebouw verderop de camping, bevindt zich een verhoogd babybadje en familiedouche.
Let op: Linnengoed dient u verplicht te huren. Dekens en kussens zijn aanwezig.

Pipowagen Snuf
Pipowagen Snuitje
Pipowagen Dikke Deur
Pipowagen Klukkluk

nl_NL
en_US nl_NL