Pipowagen Snuf

Pipowagens Snuf

Romantisch overnachten in pipowagen Snuf

Pipowagen snuf is gebouwd in 1939 en staat sinds 2009 op camping de Gouwe stek. Doordat de wagen hoog op zijn wielen staat, heeft u een mooi uitzicht over het veld. Voor de Pipowagen bevindt zich een terras met een eigen tuintje. De Pipowagen is uitermate geschikt voor 4 personen. Een 5e persoon kan in de woonkamer op een slaapbank slapen. De Pipowagen is voorzien van een romantische elektrische haard, waardoor het hier ook goed toeven is in het voor- en naseizoen. In de zomer kan deze verwarming ook koude lucht blazen. Er zijn veel raampjes rondom waardoor er veel licht is.

Pipowagen Snuf woonkamer 2.jpg
Pipowagen Snuf woonkamer zitje.jpg
pipowagen stapelbed.jpg
20180528_115514.jpg
20180528_115503.jpg
20180528_115445.jpg
Snuf zijaanzicht
Snuf vooraanzicht
Snuf stapelbed.jpg
pipowagen ouderslaapkamer.jpg
Pipowagen Snuf .jpg
Pipowagen Snuf 2persoonsbed.jpg
Pipowagen Snuf bank.jpg
Pipowagen Snuf bedstede.jpg
Pipowagen Snuf keuken.jpg
Pipowagen Snuf openhaard.jpg
Pipowagen Snuf stapelbed.jpg
Pipowagen Snuf woonkamer 2.jpg
Pipowagen Snuf woonkamer zitje.jpg
pipowagen stapelbed.jpg
20180528_115514.jpg
20180528_115503.jpg
20180528_115445.jpg
Snuf zijaanzicht
Snuf vooraanzicht
Snuf stapelbed.jpg
pipowagen ouderslaapkamer.jpg
Pipowagen Snuf .jpg
Pipowagen Snuf 2persoonsbed.jpg

Keuken

Zodra u binnenkomt loopt u de relatief grote keuken binnen. Zoals alle Pipowagens op de Gouwe Stek is er een compleet ingerichte keuken. Er is onder andere serviesgoed, pannen, koud stromend water, een koelkast met een vriesvak, een gasfornuis, een koffiezetapparaat, magnetron en een waterkoker.

Woonkamer

Links van de keuken loopt u de gezellig ingerichte woonkamer binnen. Hier springt de romantische elektrische haard meteen in het oog. Hij wordt niet heet aan de buitenkant en is dus veilig voor kinderen. Een kleine eethoek zorgt dat u hier goed kunt dineren. Ook is er een zithoek waar u lekker kunt zitten. Tevens is er een televisie met Digitenne. De inrichting is met veel zorg gekozen; zo heeft de eigenaresse de gordijnen zelf genaaid en de vitrage zelf gehaakt. De rustige kleuren zorgen ervoor dat u zich optimaal kunt ontspannen.

Slaapkamers

Pipowagen Snuf heeft een ouderslaapkamer met een romantisch tweepersoons hemelbed (2.00 x 1.40cm). Los van deze kamer is er een heuse bedstee met daarin een stapelbed (1.90×0.80).

Sanitair

De uitstekende sanitaire voorzieningen bevinden zich vlakbij de Pipowagen. Ook is er een verhoogd babybadje en familiedouche aanwezig.

Terras

Lekker genieten van de zon op uw eigen terras. Terwijl u lekker geniet, kunt u uw kinderen zien spelen bij de grote ren waar konijntjes en cavia’s vrolijk rondhuppelen. Ook kunnen de kinderen fijn spelen op het gras, bij de trampoline of in de zandbak.

Bijzettentje

Er is ruimte naast de pipowagen om gratis een bijzettentje neer te zetten. Zet dit even in de opmerkingen bij het boeken.

Klik hier voor de actuele prijzen en als u wilt boeken. De pipowagen is te boeken voor een halve midweek (ma-wo wo-vr)  (ma-vr), weekend (vr-ma) of week (en) Linnengoed kunt u zelf meenemen of huren bij ons.

Wellicht ook interessant:
Pipowagen Snuitje
Pipowagen Dikke Deur
Pipowagen Klukkluk
Safaritent

nl_NL
en_US nl_NL