Pipowagen Klukkluk

De nostalgische Pipowagen Klukkluk.

De pipowagen is oorspronkelijk gebouwd om dienst te doen als een Circuswagen. Na jaren van rondreizen mag deze Pipowagen zijn oude dag doorbrengen op camping de Gouwe Stek. Er zitten dan ook nog veel romantische details in, zoals de geslepen ramen en het houtsnijwerk. U kunt met 3 á 4 personen in de wagen verblijven. De Pipowagen staat op een rustig plekje op de camping, met een speeltoestel op het veld. De Pipowagen Klukkluk heeft een prachtige ruime veranda. Doordat de veranda helemaal afgesloten kan worden, kunt u hier heerlijk zitten ook bij slecht weer. De Pipowagen is voorzien van een veilige elektrische verwarming, waardoor het hier ook goed toeven is in het voor- en naseizoen. De Pipowagen heeft raampjes rondom waardoor er veel licht is.

Klukkluk vooraanzicht
Klukkluk vooraanzicht
Klukkluk serre
Klukkluk woonkamer/keuken
Klukkluk slaapkamer
Klukkluk op het veld
Klukkluk woonkamer
Klukkluk Serre
Klukkluk
Klukkluk vooraanzicht
Klukkluk vooraanzicht
Klukkluk serre
Klukkluk woonkamer/keuken
Klukkluk slaapkamer
Klukkluk op het veld
Klukkluk woonkamer
Klukkluk Serre
Klukkluk
Klukkluk vooraanzicht
Klukkluk vooraanzicht
Klukkluk serre

Veranda

Allereerst loopt u de ruime veranda op, met rondom grote ramen waardoor u een mooi uitzicht heeft over het veld en heerlijk uit de wind zit. Er staat hier een tafel met 4 stoelen en een fijne diepe stoel.

Keuken/woonkamer

Vanaf de veranda komt u in de keuken en woonkamer. De keuken is volledig ingericht en bevat onder andere een koffiezetapparaat, waterkoker, 4-pits gasstel, koelkastje met vriesvakje en een magnetron. Verder staat er in deze ruimte onder andere een bedbank en een televisie (waarop alleen zenders nederland 1, 2 en 3 te bekijken zijn).

Slaapkamer

De Pipowagen Klukkluk heeft een tweepersoonsbed met een dik matras (2.00×1.60). Boven het tweepersoonsbed is een 1 persoons-hoogslaper (2.00×0.90). Een 4e persoon slaapt op de bedbank in de woonkamer. Naast het tweepersoonsbed is genoeg ruimte voor een zelf meegebracht campingbedje.

Terras

Naast de riante veranda beschikt deze Pipowagen ook over een eigen terras met meubilair. Terwijl u lekker geniet van de zon op uw eigen terras of in de veranda, kunt u uw kinderen fijn zien spelen op het gras, in de zandbak of op het speeltoestel op het veldje waar u vertoeft.

Sanitair

De uitstekende sanitaire voorzieningen bevinden zich vlakbij, aan de andere kant van het veldje. In dit toiletgebouw (met vloerverwarming) zijn douches, toiletten, wastafels en een minder valide unit. In het toiletgebouw iets verder van deze Pipowagen bevindt zich ook nog een verhoogd babybadje en een familiedouche.

De Pipowagen is huisdier vrij.

Klik hier voor de actuele prijzen en als u wilt boeken

Wellicht ook interessant:
Pipowagen Snuf
Pipowagen Snuitje
Pipowagen Dikke Deur
Safaritent

nl_NL
en_US nl_NL