Pipowagen Klukkluk

De nostalgische Pipowagen Klukkluk.

Pipowagen Klukkluk wordt in de winter van 2020/2021 geheel gerenoveerd van binnen en van buiten. De pipowagen krijgt ook een nieuwe serre en er komt een toilet in de wagen! De foto`s die hier nu staan, zijn nog de oude foto`s. 

Deze pipowagen is oorspronkelijk gebouwd om dienst te doen als een zigeunerwagen. Na jaren van rondreizen mag dit huisje op wielen, zijn oude dag doorbrengen op camping de Gouwe Stek. Er zitten dan ook nog veel romantische details in, zoals de geslepen ramen en het houtsnijwerk. U kunt met 3 personen in de wagen verblijven. De Pipowagen staat op een rustig plekje op de camping, met  speeltoestellen op het veld. De Pipowagen Klukkluk heeft een prachtige ruime veranda. Doordat de veranda helemaal afgesloten kan worden, kunt u hier heerlijk zitten ook bij slecht weer. De Pipowagen is voorzien van een veilige elektrische verwarming, waardoor het hier ook goed toeven is in het voor- en naseizoen. De Pipowagen heeft raampjes rondom waardoor er veel licht is.

Klukkluk vooraanzicht
Klukkluk vooraanzicht
Klukkluk serre
Klukkluk woonkamer/keuken
Klukkluk slaapkamer
Klukkluk op het veld
Klukkluk woonkamer
Klukkluk Serre
Klukkluk
Klukkluk vooraanzicht
Klukkluk vooraanzicht
Klukkluk serre
Klukkluk woonkamer/keuken
Klukkluk slaapkamer
Klukkluk op het veld
Klukkluk woonkamer
Klukkluk Serre
Klukkluk
Klukkluk vooraanzicht
Klukkluk vooraanzicht
Klukkluk serre

Veranda

Allereerst loopt u de ruime veranda op, met rondom grote ramen waardoor u een mooi uitzicht heeft over het veld en heerlijk uit de wind zit. Hier is ook de keuken gesitueerd en de wc.

Keuken/woonkamer

In de veranda staat de keuken. De keuken is volledig ingericht en bevat onder andere een koffiezetapparaat, waterkoker, koud en warm stromend water, 4-pits gasstel en koelkast. Als u de pipowagen in komt, komt u in de ruime woonkamer met onder andere een bedbank,  televisie en een zithoek.

Slaapkamer

De Pipowagen Klukkluk heeft een tweepersoonsbed met een dik matras (2.00×1.60).Een 3e persoon slaapt op de bedbank in de woonkamer. Naast het tweepersoonsbed is genoeg ruimte voor een zelf meegebracht campingbedje. Tevens is het na overleg mogelijk om een bijzettentje bij de wagen te zetten.

Terras

Naast de riante veranda beschikt deze Pipowagen ook over een eigen terras met meubilair. Terwijl u lekker geniet van de zon op uw eigen terras of in de veranda, kunt u uw kinderen fijn zien spelen op het gras, in de zandbak of op de speeltoestellen die op het veldje staan waar u vertoeft.

 

Sanitair

De uitstekende sanitaire voorzieningen bevinden zich vlakbij, aan de andere kant van het veldje. In dit toiletgebouw (met vloerverwarming) zijn douches, toiletten, wastafels en een minder valide unit. In het toiletgebouw iets verder van deze Pipowagen bevindt zich ook nog een verhoogd babybadje en een familiedouche.

Corona: Als de overheid besluit dat de toiletten en douches dicht moeten, dan krijgt u een sleutel voor uw eigen toilet en douche. U kunt dus altijd komen.

Boeken

Klik hier voor de actuele prijzen en als u wilt boeken. De pipowagen is te boeken voor een halve midweek (ma-wo wo-vr)  (ma-vr), weekend (vr-ma) of week (en). Als u in de boekingsmodule aanklikt wanneer u wilt komen ne met hoeveel personen geeft de boekingsmodule vanzelf de prijs aan. Linnengoed kunt u zelf meenemen of huren bij ons.

Wellicht ook interessant:
Pipowagen Snuf
Pipowagen Snuitje
Safaritenten Merel en Kievit
Safaritent Ekster

 

nl_NL