Pipowagen Klukkluk

Pipowagen Klukkluk is oorspronkelijk gebouwd om dienst te doen als een heuse Circuswagen. Na jaren van rondreizen mag deze Pipowagen zijn oude dag doorbrengen op camping de Gouwe Stek. Er zitten dan ook nog veel romantische details in, zoals de geslepen ramen en het houtsnijwerk. U kunt met 3 á 4 personen in de wagen verblijven. De Pipowagen staat op een rustig plekje op de camping, met een speeltoestel op het veld. De Pipowagen Klukkluk heeft een prachtige ruime veranda. Doordat de veranda helemaal afgesloten kan worden, kunt u hier heerlijk zitten ook bij slecht weer. De Pipowagen is voorzien van een veilige elektrische verwarming, waardoor het hier ook goed toeven is in het voor- en naseizoen. De verwarming kan ook koude lucht blazen, fijn in de zomer! De Pipowagen heeft raampjes rondom waardoor er veel licht is.

Klukkluk vooraanzicht
Klukkluk vooraanzicht
Klukkluk serre
Klukkluk woonkamer/keuken
Klukkluk slaapkamer
Klukkluk op het veld
Klukkluk woonkamer
Klukkluk Serre
Klukkluk
Klukkluk vooraanzicht
Klukkluk vooraanzicht
Klukkluk serre

Veranda
Allereerst loopt u de ruime veranda op, met rondom grote ramen waardoor u hier heerlijk uit de wind zit. Er staat hier een tafel met 4 stoelen en een fijne diepe stoel.

Keuken/woonkamer
Vanaf de veranda komt u in de keuken en woonkamer. De keuken is volledig ingericht en bevat onder andere een koffiezetapparaat, waterkoker, 4-pits gasstel, koelkastje met vriesvakje en een magnetron. Verder staat er in deze ruimte onder andere een bedbank en een televisie.

Slaapkamer
De Pipowagen Klukkluk heeft een tweepersoonsbed met een dik matras (2.00×1.60). Boven het tweepersoonsbed is een 1 persoons-hoogslaper (2.00×0.90). Een 4e persoon slaapt op de bedbank in de woonkamer. Naast het tweepersoonsbed is genoeg ruimte voor een zelf meegebracht campingbedje.

Terras
Naast de riante veranda beschikt deze Pipowagen ook over een eigen terras met meubilair.

Sanitair
De uitstekende sanitaire voorzieningen bevinden zich aan de andere kant van het veld. In dit toiletgebouw is een minder valide unit aanwezig. In het toiletgebouw iets verder van deze Pipowagen bevindt zich een verhoogd babybadje en een familiedouche.

De Pipowagen is huisdier vrij.

Wellicht ook interessant:
Pipowagen Snuf
Pipowagen Snuitje
Pipowagen Dikke Deur
Safaritent

nl_NL
en_US nl_NL