Camping de Gouwe Stek

We zijn weer open!

U bent van harte welkom om te komen kamperen! Wel gaat het er anders aan toe dan u gewend bent, vanwege de ziekte Corona.
Zo zijn de toiletten en douches gesloten. Daarom zijn vouwwagens en caravans zonder eigen toilet en/of was- of douche voorziening nog niet welkom.

Hiernaast bent u ook weer welkom in de pipowagens! Deze verhuren we inclusief privé sanitair (dit is een deel van het sanitair gebouw). Dit is totdat de toiletgebouwen weer door iedereen gebruikt mogen worden,

De Safaritent is compleet onder handen genomen deze winter! Hij is nu geschikt gemaakt voor gezinnen tot 6 personen. Ook deze kan gehuurd worden, hij heeft zelfs een eigen toilet. Totdat het sanitair weer gedeeld mag worden, krijgt u er tijdelijk een privé douche bij.

Wat er nog meer anders is op dit moment:
• Bij aankomst mag er 1 huishouden per keer de receptie betreden.
• U bent alleen welkom als u op het gehele terrein 1,5 meter afstand houdt! Als u zich hier niet aan kunt houden, zijn we helaas genoodzaakt u de toegang tot het terrein te ontzeggen!
• u mag 3 personen op bezoek hebben. Denkt u aan de anderhalve meter?

De adviezen van het RIVM van dit moment nog even op een rij:

  • Schud geen handen.
  • Was regelmatig en goed je handen.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes, houdt 1,5 meter afstand
  • Heb je klachten zoals koorts, kortademigheid en/of hoesten ga dan niet naar buiten. Licht eventueel de huisarts in. De huisarts zal besluiten wat te doen, misschien een test, een huisbezoek of een ander advies hoe verder met de klachten om te gaan.

Familiecamping de Gouwe Stek

Camping de Gouwe Stek is een gezellige kleine camping in Noord-Holland vlakbij Enkhuizen.

In het hoogseizoen komen er veel families kamperen waardoor de camping dan een gezellige familiecamping is, in het voor- en naseizoen is de camping meer een rustige 50+ camping. Er is veel speelgelegenheid voor kinderen. Ook wordt er in de vakanties en in het hoogseizoen regelmatig wat georganiseerd. (Denk aan varen, pannenkoeken eten, bingo…zie ‘activiteiten op de camping‘ voor meer).

Voor campers zijn er verharde plaatsen.

Honden zijn welkom! Wel aangelijnd!

Rondom de camping loopt het blotevoetenpad Gouwe Voeten. Leuk voor alle leeftijden!

De camping is zo’n 15 jaar geleden gestart als een kleine boerencamping.

Ondertussen mogen we trots zijn met onze 50 campingplekken en 2 toiletgebouwen. Ook zijn er accommodaties: 4 pipowagens en 1 safaritent. Sinds 2017 bevindt zich, op enige afstand van de camping, ook een groepsverblijf (tot 42 personen).

Omgeving van de camping

De camping heeft een ideale ligging: tegenover de camping bevindt zich het Streekbos (<500m) waar u kunt zwemmen in een meertje met zandstrand. Tevens kunt u hier heerlijk fietsen en wandelen. Wilt u liever iets anders doen? Ook dat kan in het Streekbos: denk aan klimmen in het klimpark, midgetgolfen, klootschieten, sterrenkijken, vissen, mountainbiken, natuureducatie, handboogschieten, vlotten bouwen, kanovaren, voetschilderen, een fiets of step huren, verschillende vaartochten en teambuildingsactiviteiten. Dit alles op nog geen 500 meter vanaf de camping!

Hiernaast bevindt de camping zich vlakbij het pittoreske VOC stadje Enkhuizen met interessante geschiedenis (2.5 km tot centrum). Ook kunt u heerlijk fietsen langs het Ijsselmeer. Of natuurlijk lekker zwemmen.

Wilt u weten wat er nog meer in rondom Enkhuizen of Noord-Holland te doen is? Kijk voor meer tips bij ‘Hoogtepunten van de omgeving’

Camping de Gouwe Stek
De Gouw 11
1611BS Bovenkarspel
06-51317258
reserveren@degouwestek.nl

Boek nu!

Het groepsverblijf wordt weer verhuurd voor gezinnen en stellen.

Het groepsverblijf wordt weer verhuurd. U kunt de huiskamer met slaapkamers huren of één van de 3 bovenkamers van het groepsverblijf. Natuurlijk alleen voor stellen of gezinnen. De kamers hebben ieder een eigen douche en toilet. In de kamers Negrita en Prominence staan elk 2 stapelbedden en 1 tweepersoonsbed. Kamer Rosario heeft 3 stapelbedden. Wilt u ook een heerlijk vers ontbijtje bestellen? Dat kan! Deze zal dan op de kamer geserveerd worden. Nieuwsgierig? Klik hier voor meer informatie.

luchtfoto2.jpg

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Camping de Gouwe Stek

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Camping de Gouwe Stek 52.708284, 5.253739 Camping de Gouwe Stek
TRACKING_TAG
nl_NL
en_US nl_NL
Camping De Gouwe Stek