Pipowagen Klukkluk

De nostalgische Pipowagen Klukkluk.

De pipowagen is oorspronkelijk gebouwd om dienst te doen als een Circuswagen. Na jaren van rondreizen mag deze Pipowagen zijn oude dag doorbrengen op camping de Gouwe Stek. Er zitten dan ook nog veel romantische details in, zoals de geslepen ramen en het houtsnijwerk. U kunt met 3 á 4 personen in de wagen verblijven. De Pipowagen staat op een rustig plekje op de camping, met een speeltoestel op het veld. De Pipowagen Klukkluk heeft een prachtige ruime veranda. Doordat de veranda helemaal afgesloten kan worden, kunt u hier heerlijk zitten ook bij slecht weer. De Pipowagen is voorzien van een veilige elektrische verwarming, waardoor het hier ook goed toeven is in het voor- en naseizoen. De verwarming kan ook koude lucht blazen, fijn in de zomer! De Pipowagen heeft raampjes rondom waardoor er veel licht is.

Klukkluk vooraanzicht
Klukkluk vooraanzicht
Klukkluk serre
Klukkluk woonkamer/keuken
Klukkluk slaapkamer
Klukkluk op het veld
Klukkluk woonkamer
Klukkluk Serre
Klukkluk
Klukkluk vooraanzicht
Klukkluk vooraanzicht
Klukkluk serre
Klukkluk woonkamer/keuken
Klukkluk slaapkamer
Klukkluk op het veld
Klukkluk woonkamer
Klukkluk Serre
Klukkluk
Klukkluk vooraanzicht
Klukkluk vooraanzicht
Klukkluk serre


Veranda

Allereerst loopt u de ruime veranda op, met rondom grote ramen waardoor u een mooi uitzicht heeft over het veld en heerlijk uit de wind zit. Er staat hier een tafel met 4 stoelen en een fijne diepe stoel.


Kitchen/living room

From the veranda you’ll enter the kitchen and living room. The kitchen is fully equipped and includes a coffee machine, kettle, 4-burner stove, fridge with little freezer and a microwave. Furthermore, in this room there is, among other things, a sofa bed and a television.


Bedroom

The Pipowagen Klukkluk has a double bed with a thick mattress (2.00x1.60). Above the double bed is a single bed (2.00x0.90). Any 4th person sleeps on the sofa bed in the living room. In addition to the double bed there is enough space for a self-brought child camp bed.e persoon slaapt op de bedbank in de woonkamer. Naast het tweepersoonsbed is genoeg ruimte voor een zelf meegebracht campingbedje.


Terrace

In addition to the spacious veranda, this Pipowagen also has its own terrace with furniture


Sanitary

De uitstekende sanitaire voorzieningen bevinden zich vlakbij, aan de andere kant van het veldje.  In dit toiletgebouw (met vloerverwarming) zijn douches, toiletten, wastafels en een minder valide unit. In het toiletgebouw iets verder van deze Pipowagen bevindt zich ook nog een verhoogd babybadje en een familiedouche.

The Pipowagen is pet free.

Perhaps also interesting:
Pipowagen Snuf
Pipowagen Snuitje
Pipowagen Dikke Deur
Safaritent

….


en_US
nl_NL en_US