Groepsverblijf

Het Groepsverblijf de ‘Gouwe Droom’.

Sinds mei 2017 is het groepsverblijf de Gouwe Droom geopend. Van het groepsverblijf kunnen maximaal 30 mensen gebruik maken.

Living room
Zodra u binnenkomt loopt u de ruime woonkamer binnen met frisse moderne kleuren. Er staat een ruime bank vanwaar u een spelletje kunt spelen, gezellig kunt kletsen of lekker televisie kunt kijken. Bij mooi weer kunt u de tuindeuren fijn open zetten.

Kitchen
De opvallende ruime moderne keuken is volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo is er een grote Amerikaanse koelkast met vriesdeel. Ook zijn er 2 combi-magnetrons met oven functie. Hiernaast hoeft u zich over de afwas geen zorgen te maken, met de horeca vaatwasser is deze in een handomdraai gedaan.

Bed room
Op de begaande grond bevinden zich 2 slaapkamers. 1 slaapkamer heeft 18 slaapplaatsen en 1 slaapkamer heeft 6 slaapplaatsen. Boven bevindt zich nog een slaapkamer voor 6 personen met eigen sanitair (douche, wasbak en apart toilet).

Sanitary
De groepsaccommodatie heeft ruim en luxe sanitair. Er bevinden zich beneden 5 toiletten en 3 douches. Hiernaast is er nog een invalide unit met ook een douche en een toilet. Ook is er een ruime wastafel met 4 wasbakken. Boven in de 6 persoonskamer is ook een douche met wastafel en een apart toilet.

Terrace
Het groepsverblijf beschikt over een eigen terras met tafels en stoelen. Echter dit voorjaar (2018) wordt er een nieuw terras gemaakt zodat het terras aan dezelfde standaard voldoet als de rest van het verblijf.

gang groepsaccommodatie
mindervalide unit groepsaccommodatie
Huiskamer/woonkamer groepsaccommodatie
grote koelkast/vriezer groepsaccommodatie
6 persoonskamer beneden groepsaccommodatie
mivadouche sanitair groepsaccommodatie
Grote slaapkamer groepsaccomodatie
Huiskamer/keuken groepsaccomodatie
Slaapkamer boven groepsaccomodatie
Grote slaapkamer groepsaccomodatie
Toilet groepsaccomodatie
Oven/magnetron groepsaccommodatie

en_US
nl_NL en_US