Pipowagen Snuf

Pipowagen Snuf is compleet gerenoveerd!

Deze winter (2017/2018) heeft pipowagen Snuf doorgebracht in de schuur om compleet gerenoveerd te worden. Bijna de hele buiten- en binnenkant is gestript. Gelukkig is hij bijna klaar! De pipowagen heeft zelfs een romantische electrische haard gekregen (overigens wordt de buitenkant niet heet en is dus veilig voor kinderen) Hieronder foto’s van de renovatie. Zodra hij klaar is posten we nieuwe foto’s!

Romantisch overnachten in pipowagen Snuf

Pipowagen snuf is gebouwd in 1939 en staat sinds 2009 op camping de Gouwe stek. Doordat de wagen hoog op zijn wielen staat, heeft u een mooi uitzicht over het veld. Voor de Pipowagen bevindt zich een terras met een eigen tuintje. De Pipowagen is uitermate geschikt voor 4 personen. Een 5e persoon kan in de woonkamer op een slaapbank slapen. De Pipowagen is voorzien van een veilige elektrische verwarming, waardoor het hier ook goed toeven is in het voor- en naseizoen. In de zomer kan deze verwarming ook koude lucht blazen. De Pipowagen heeft raampjes rondom waardoor er veel licht is.

Snuf hemelbed.jpg
Snuf overloop.jpg
Snuf stapelbed.jpg
huiskamer.jpg
Snuf bedstee kamer.jpg
Snuf Ouderslaapkamer.jpg
Snuf zijaanzicht
Snuf Woonkamer
Snuf vooraanzicht
Snuf keuken.jpg
Snuf hemelbed.jpg
Snuf overloop.jpg

Keuken

Zodra u binnenkomt loopt u de relatief grote keuken binnen. Zoals alle Pipowagens op de Gouwe Stek is er een compleet ingerichte keuken; met onder andere serviesgoed, koud stromend water, een koelkast met vriesvak, een gasfornuis, een koffiezetapparaat en een waterkoker.

Woonkamer

Links van de keuken loopt u de gezellig ingerichte woonkamer binnen, waar meteen de romantische elektrische haard opvalt (vanaf 2018!). Een kleine eethoek zorgt dat u hier goed kunt dineren. Ook is er een zithoek waar u lekker kunt zitten. De inrichting is met veel zorg gekozen; zo heeft de eigenaresse de gordijnen zelf genaaid en de vitrage zelf gehaakt. De rustige kleuren zorgen ervoor dat u zich optimaal kunt ontspannen.

Slaapkamers

De Pipowagen Snuf heeft een ouderslaapkamer met een romantisch twee persoons hemelbed (2.00 x 1.40cm). Los van deze kamer is er een heuse bedstee met daarin een stapelbed (1.90×0.80). Het is mogelijk om een campingbedje bij de bedstee te plaatsen. Wel graag van tevoren aangeven.

Sanitair

De uitstekende sanitaire voorzieningen bevinden zich vlakbij de Pipowagen. Er is een verhoogd babybadje en familiedouche aanwezig.

Terras

Lekker genieten van de zon op uw eigen terras. Vlak naast de Pipowagen bevindt zich een grote ren waar konijntjes en cavia’s vrolijk rondhuppelen. De kinderen kunnen deze aaien of naar één van de speeltuintjes gaan. Ook kunnen de kinderen lekker spelen op het gras voor de Pipowagen.

 

nl_NL
en_US nl_NL