Pipowagen de Dikke Deur

Pipowagen  “Dikke Deur” heeft een geschiedenis als korenwagen. De authentieke houten wielen dateren nog uit deze tijd. Na jaren van trouwe dienst is deze wagen verbouwd tot vakantiewagen waar 4 á 5 personen prettig kunnen verblijven. Ziet u de schattige gordijntjes? En de gehaakte vitrage? Deze zijn allemaal, met veel liefde, door de eigenaresse met de hand gemaakt. De wagen heeft in de woonkamer veilige elektrische verwarming die in de zomer koude lucht kan blazen. De Pipowagen staat op een veldje met een speeltoestel en vlakbij het toiletgebouw. Ook staat de Pipowagen nabij het centrum van de camping, waar de trampolines zich bevinden en ook de kampvuurplek.

Pipowagen Dikke Deur Zitje.jpg
 Pipowagen Dikke Deur Koken met koelkast.jpg
Pipowagen Dikke Deur Woonkamer met slaapbank.jpg
Pipowagen Dikke Deur Woonkamer zicht naar serre.jpg
IMG-20180213-WA0007.jpg
Pipowagen Dikke Deur Veranda.jpg
Dikke Deur 2
Pipowagen Dikke Deur.jpg
Pipowagen Dikke Deur deuren.jpg
Pipowagen Dikke Deur 4 persoons slaapkamer.JPG
Pipowagen Dikke Deur keuken (2).JPG
Pipowagen Dikke Deur stapelbed.JPG

Keuken
Zodra u vanaf het voorportaal de wagen binnenstapt, komt u in de relatief ruime keuken terecht. De keuken bevat alle benodigdheden om goed te kunnen koken. Zo is er, onder andere, een koelkast, een 4 pits gasstel, een waterkoker en een koffiezetapparaat. Natuurlijk is er ook voldoende serviesgoed. Hiernaast is er koud stromend water aanwezig.

Slaapkamer
De slaapkamer heeft een 2 persoonsbed (2×1.60) en daarboven bevinden zich, zowel links als rechts, een hoogslaper (1.90×0.80). Voor de privacy zijn er in stijl aangepaste gordijntjes opgehangen. Een eventueel 5e persoon kan in de woonkamer op de bedbank slapen.

Woonkamer
De gezellige woonkamer heeft onder andere een bedbank en een televisie.

Veranda
Vanuit de woonkamer ziet u waarom deze Pipowagen ‘Dikke Deur’ genoemd is. Dit komt door de in-het-oog-springende dubbele deuren die leiden naar een zonnige veranda. Hier kunt u gezellig een spelletje spelen of lekker dineren. De tafel is uitklapbaar.

Terras
Wilt u liever lekker buiten zitten, dat kan op uw eigen terras met meubilair.

Sanitair
De uitstekende sanitaire voorzieningen bevinden zich vlakbij deze Pipowagen. In dit toiletgebouw is een minder valide unit aanwezig. In het toiletgebouw iets verder van deze Pipowagen bevindt zich een verhoogd babybadje en familiedouche.

De pipowagen is huisdier vrij

nl_NL
en_US nl_NL